SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38295)

Soyözen 26.09.2014 21:10

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Böyle oynasınlar canımı yesinler. Bence bu haftadan itibaren seri galibiyetlere başlarız. 4 maçta 2 puan aldığımıza bakmayın şanssızlıklar olmasa 12 puan bile olabilirdi.

Bugün puan alamadık ama ben takımdan memnun kaldım. Güzel takımız vesselam, yeterli sakatlık eksik olmasın.

Yusuf Çevik 26.09.2014 21:11

Bizim takım çok rahat,ben anlamadım ne var bebeğe pas atar gibi topa vuruyorlar kaç tane % 100 lük pozisyonları harcadı takım.

Takım giriyor pozisyona çok güzel,ancak son vuruşlar gelmiyor abi,çok ağır vuruyoruz ya top gitmiyor,bu yüzden gitti bence maç.

28 SVS 58 26.09.2014 21:12

Böyle oynayın küme düşelim başka söz yok yine lanet bi gs deplasmanı yine aynı şeyler şu maçtan puan alamadık ya diyecek bişeyde yok

sawyer5892 26.09.2014 21:16

kimse çıkıp takımı hocayı yönetimi eleştirmesin aslanlar gibi futbolumuzu oynadık. hücum hattının şanssızlığı ve uyduruk bir penaltıyla kaybettik. Takımda sakat cezalı oyuncu yok bu şanssızlık inşallah içerdeki gençlerbirliği maçıyla kırılacak. Düşeriz diyen futboldan anlamıyordur. Şu oyunla bu takım düşsün ben hiç bir şey bilmiyorum. Boş laf yapacağınıza maçlara gelin. Eminim burda atıp tutanların bir kısmı maça falan gelmiyor.

pover58 26.09.2014 21:16

yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.

sawyer5892 26.09.2014 21:19

[QUOTE=YigidooSivas58;920640]Hangi maci izledin yigido ???
Sadece 65 dk dan itibaren biraz iyi oynadik o kadar.[/QUOTE]

çık git lan şu siteden git kafamız rahat etsin. Sen hangi maçı izledin ilk 10 dk 3 olacak maçtı. Hainsin sen hain. Maça falan gelmiyosundur eminim

SİVAS EMİRİ 26.09.2014 21:19

takım süper oynadı muhteşem oynadı helal olsun gurur duydum amaaa kadir kazması bu takımda oldugu müddetçe malesef her zaman yeniliriz adam ne zaman oyundan cıksa takım şaha kalkıyor bu takımda hakan 11de oynamalıdır kadir asla bir daha ilk 11de oynamamalıdır.

ertugrul-ziya-cicnho-ümit-costa-hakan-ibo-aatıf-utaka-burhan-chrisantus bu 11 ile herkesi ezer geçeriz

Soyözen 26.09.2014 21:22

[QUOTE=pover58;920653]yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.[/QUOTE]

Kardeş şahsen yorumuna karışmak istemezdim ama kusura bakma, 2 tane dediğin forvet kim ya? Ne Cihan'ı ne Ahmet Aras'ı?? Bu ikisinden ne zaman ne hayır geldi de şimdi oyuna alsın adam? Utaka tamamen şanssızlıktan kaçırdı, hasbelkader birisini atsa böyle diyebilir miydin? 5 tane Cihan'la 10 tane Ahmet Aras'ı toplasan anca bir Utaka eder. Bu kadar da netim.

sivaslıadem 26.09.2014 21:22

olmayınca olmuyor
Hiç bir oyuncuya suç bulmak istemiyorum

Maçın kötüsü gslı oyuncuların karaktersizlikleridir
Ziyayı da yaptığı hareket için tebrik ediyorum ama burası türkiye
Durduk yere ceza vermelerinden korkuyorum

34MUAMMER58 26.09.2014 21:30

[B]İLK devre ne olup bitti bilmiyorum, izleyebildiğim 2.yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik,maç 4-3 filan biterdi,ben 2.yarıdaki sivassporu beğendim,utaka çok zayıf ,atıf ve burhan çok etkisiz,da costa disiplinsiz ve savruk,forvetler musleraya antrenman yaptırdılar ,defans hattınıda iyi gördüm,maçta gördüğüm burak ,olcan,yekta ,melo gs ye yakışan oyuncular değil çok çirkefler,sivassporun hızını kesmek için gereksiz sakatlık numaraları,yektanın kasten ziyanın ayağını kırarcasına basması,olcanın gol atacam diye ertuğrulu biçmesi hoş değil,neticede ölüm kalım durumu yok oynadığınız bir futbol maçı:mad:,gözüme çarpan ,sezon başından beri yönetime davul çaldığımız sol açık problemi,defansdan hücüma çıkacak ,topu alıp götürecek önlibero sorunu,batalla ve holmen gibi bir ortasaha eksikliği gözüme çarptı,şu takımda ortasahada bir holmen olaydı ,önliberoda kayserideki anıl olsaydı,forvetde gekas gibi bitirici forvetimiz olaydı gs yi gole boğardık,neticede erkek gibi oynadık yine,4 haftadır galibiyeti kaçıran taraf hep sivasspor oldu maalesef,puanı iyi oynayana değil,galip gelene veriyorlar,genel olarak takımdan memnunum, oynadığımız takım gs, bu maçı bayaa ciddiye almışlar,belkide bu sezon oynayacakları en tempolu maçı bu maçta oynadılar,tahminim ilk yaRI gol yemeseydik bu gs yi rahat yeneceğimiz en kötü berabere kalacağımızdı, olmadı maalesef ,bu yağmurda mücadele eden tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.