![]() |
Cevap: Sivasspor'da kış operasyonu
"Kötü sonuçlara rağmen oynanan futboldan memnun olan Sivasspor Yönetimi"
SIZ hangi iyi futboldan bahsediyorsunuz ? Takim iyise neden 17 sirada ? Takim iyise neden gecen sezon oldugumuz yerde degiliz ? Hic kusura bakmayin ama bana göre sadece bana göre Sivasspor da sizin krediniz artik tükenmistir, yillardir ayni hikayelerle bizleri avutup duruyorsunuz insallah Yönetim e aday cikardi sizde ceker gidersiniz artik. |
Geçen gün Aydın Sivas'a gelmiş,büyük ihtimal anlaşma sağlanmıştır.Bursa basınında bu yönde haberler var.Tekrar iyi performans gösterir inşallah.
Aynı zamanda yine Bursa basınında çıkan haberlere göre kadro kışı kalan stoper İbrahim Öztürk için nabız yoklanmış. Bence Eneramo risksiz bir transfer,her maç 10 üzerinden 6 üstü veren bir oyuncu istikrarlı. Evet gol vuruşu çok kötü ama gol atmak dışında bir fonksiyonuda var.Gönül isterki daha iyi oyuncular gelsin ama Eneramo'dan sonra gelen forvetleri düşündüğümüzde (Utaka,Djebbour,Rengifo,Oldoni,Abdulkadir,Ahmet Aras) hangisi ortalama olarak Eneramo'dan başarılı oldu ki. |
Uğur Boral çok iyi olur ancak aydın eski performansı gösteremezse forma bulamaz.
|
Bu takımı eneramo kurtarır. Bu takımı sol açık kurtarır. bu takımı bir orta saha kurtarır. Bu takımı ümite adam ol diyen kurarır. bu takımı ibrahime hasssiktirrr ordan diyen kurtarır. Bu takımı paranızın hakkını verin taraftarı üzmeyin diyen kurtarır. Ama nerdeee? Bekliyoruz.
|
Chrisantus'u göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması yok bence takımda kim düzgün oynuyor ki sanki ?? Chrisantus bence büyük bi potansiyel göndermenin anlamı yok. Uğur Boral gibi aylardır oynamayan bir de üstüne üstlük sakat olan adamı almanın mantığı nedir anlamıyorum Aydın Karabulut 2.yarıya kadar takımla çalışırsa anca hazır duruma gelir onu bu şekilde kullanabiliriz, kiralık olarak alınmış olması çok iyi. Eneramoya gelince almayalım diyemiyorum çünkü kötü durumdayız ileride top tutabilecek, rakip stoperleri meşgul edecek bir forvet lazım bu yüzden Eneramoya da olumlu bakıyorum
|
Biz ler fikren ve gördügümüz tecrübe ile son noktayi koyuyoruz ugur boral eneramo bize asla katki yapmazlar bosuna ugrasmayalim boral in sakatligi kesin gectigine dair birbilgi yok eneramaya gelince saten batuhan hantaliginda birisi attigindan cogunu kaciriyor bir forvet fizikine yakisan durumu yok en güzeli yeni bir forvet iyibir orta ve oyunkurucu istiyoruz yoksa bu takimin kurtulma sansi cok zoooooooooooooor
|
[B]Dalga geçer gibi haber yapmışlar.
- Uğur Boral en son Nisan 2013'de forma giymiş. - Aydın Karabulut'un bu sezon ligde oynadığı maç sayısı rakamla 0 yazıyla SIFIR ! ve 8. aydan beri kadro dışı. - Eneramo'da bu sezon ligde sadece 87 dk oynamış, üst üste yaşadığı 2 ağır sakatlık yüzünden İstanbul Başakşehir'de kadroya bile giremeyen bir isim. Bu 3 tane sakat adamı toplasan 1 tane sağlam oyuncu etmezler. Madem eskinin peşindesiniz getirin Gökhan Bozkaya'yı, Atilla'yı, Caner'i ve Bombacı halili en azından yürekleriyle oynar formanın hakkını verirler...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;926472][B]
Madem eskinin peşindesiniz getirin Gökhan Bozkaya'yı, Atilla'yı, Caner'i ve Bombacı halili en azından yürekleriyle oynar formanın hakkını verirler...[/B][/QUOTE] Bunlar adam gibi adamlar Bu adamlar gibisi bir daha Sivas'a gelemez bizim en büyük yanlışımız bu isimleri genç nesillere aktarmıyoruz yeni stadyumda girişte bunları. Resimleri olan bir köşemiz olsa keşke Aydın ve Eneramoya gelince abi şimdi bunları almayın desek gider Brezilya'dan lodoni Peru'dan refinyo ya alır gelirler en iyisi mi en azından Onbeş yirmi dakika oynarlar aydın 2 maç alsa yeter |
Chrisantus sabredılse çok faydalı olur
|
Enaramo ha yazıklar olsun be size vallaha yazıklar olsun billaha yazıklar olsun böyle saçma bişey olamaz para vermemek için mi bütün bunlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |