![]() |
Cevap: Roberto Carlos Sizce Gitmeli mi?
[QUOTE=fedayi;928527]carlos gitmemeli transfer yapmayan zihniyetler gitmeli. transfer yapmıyolar sonra hep bu hallere düşüyoruz günah keçisi mi olacak şimdi carlos ? carlos kalmalı sivasspora kattığı pozitif futbol için. bugun cicinho sivasa geldiyse da costa geldiyse bu carlos sayesinde yoksa bizimkiler paraya kıyıpta transfer mi yapıyolar ki sivasın geleceği için carlos kalmalı[/QUOTE]
Hocam transfer yapmıyorlar diyorsunuz ama şuan ligin en iyi 5. kadrosuna sahibiz. Carlos'ta hocalık bilgisi yok. Geçen sene ilk hocalık deneyimi olduğu için futbolcular üzerinde Carlosun Sivasa gelmesi olumlu etki yaptı. Hocanında hevesiyle ligi iyi bitirdik ama yine çok açık oynadık. İşte sıkıntı açık futbol oynamamız ve rakip oyunculara önlem almamamız. Carlos bu sebeplerden gitmesi gerekir. |
kesinlikle gitmeli.yoruma da gerek yok.kimse 14 haftada 8 mağlubiyet alan adama neden gitsin diyemez.mourinho olsan adına bile bakmadan yollarlar.bu neyin tahammülü ?
|
Carlos gitse ne değişecek zihniyet değişmediği sürece bugün yalçına özellikle dikkat ettim yönetim yalçına istediği parayı vermediği için alınmadı başakşehir parayı verdi aldı ve bana göre bugün başakşehire galibiyet primi olarak 900 bin kazandırdı bu sadece 10 yıldır yönetimin yaptıklarının arasında devede kulak kalır carlos gitti yeni hoca geldi ne değişecek yine biz transfer diye yazacağız yıllardan beri kaleci demedik mi ne değişti geçen sene biraz carlosa güzel gözükmek için para harcadı ve yıllar sonra meyvesini aldı 5. olarak elinde adam olunca oynatırsın Carlos gitti veli geldi ne olacak kaleci diye yine yırtacaz kendimizi forvet diye ortasaha diye ne değişecek.Yok yönetim giderse kim gelecek diye şu aptalca cümleyi kuranlara tek diyeceğim eğer bu yönetimden başka adam yoksa o zaman kendimizi avutmaktan başka birşey yapmıyoruz kendimizi o zaman o kadar büyük görmeyelim ARTIK YETER YÖNETİM İSTİFA
|
[QUOTE=mühendisburak58;928502]Roberto Carlos u çok seviyoruz ama takımın başında durması zarar veriyor[/QUOTE]
Peki zarar veriyorsa neden cok seviyoruz kardes? Acaip merak ettim. |
Valla taraftar Carlos'un elinde topçu olmadığı için oynatamadığı düşüncesi yönetimin ipini çekecek hala Carlos inadı var ya bu adam madem başarılı eyy yönetim o zaman tek başarısız sizsiniz kardeşim
|
[B]Buraya "EVET GiTMELi/HAYIR KALMALI" olarak anket eklenmeli!
Yetkili arkadaslardan ricaa olunur...[/B] |
[QUOTE=sivaslihakan;928514]mersin macindan sonra kesin gitmesi lazimdi ama hala burda ve biz 10 puandayiz,
hikmet karamani kacirdiktan sonra bize bülent uygun disinda hic bir hoca ilac olamaz acilen bülent uygun gelmeli[/QUOTE] [B]agzina ve ellerine saglik kardesim SÖZ MU --------- SÖZ :) NOT: Carlos cok taaaannn gitmesi gerekiyordu da ama bu Carlos sevdasi bitmiyo malesef :rolleyes: [/B] |
R.Carlosun acilen bırakması lazım.Takıma yapılan transferler yanlış,oyuncu seçimi yanlış, taktik yanlış yanlışlar yumağı içinde yuvarlanıyoruz.Takımda olumlu bir şey yok ki takım havasını güvenini kaybetmiş.Hocaya toz kondurmayanlara söylüyorum.Ben bu futbolcularla bir yerlere varamam demeyen herşeye rıza gösteren hoca çekip gidecek geride canı yanan yine biz olacağız.kan degişiklği şart gibi görünüyor.SONUMUZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...
|
[FONT="Arial Black"]katı defans hızlı ve dikine futbol oynayan takım olmalıyızbaşaksehir gibi bülent uygun zamanındaki futbolumuz gibi bu yüzden bize bu futbolu oynatabilecek td ler ve futbolcu lazım bu açıdan bakarsak carlos muhakkak gitmeli [/FONT]
|
Yok kalmalı başladığı işi bitirmeli.Takımı düşürüp öyle gitmeli mi diyecez yani.Böyle başlık mı olur kardeşim.İlhan Sarılar şimdi hakem ve güvenlik paralarını ayarlıyordur.Bi de o gitmeli mi kalmalı mı diye bi başlık açsanıza
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |