![]() |
Cevap: Kimler Gitmeli ?
Ahmet şahbaz çok ağır 1. Ligin performansı yok bol hata yapiyor kendi kendine güvenmiyor
İbrahim Toraman sivasli diye alindi hama hala akli besiktasta havali ve gereksiz agrasif her an bizi eksik bir akacak gibi oynuyor abilik yapmiyor takima Berk 1961trabzondan geldi amavoyuna girince eli ayagi dolasiyor ilk geldiğind. çok umitlendim gs bin alt yapisinda yetişen biri kalitelidir diye ama olmadi Cris geldiginde nijerya genc milli takimdaki maclari izledim ümitlendim ama cihanin veya batuhanin yedegi bile olamaz sivasspor parayi sokakta bulmuyorki o yedekte otursun ve paradini alsin Musa yilmazer i farkli bircyere koymak gerekli geldiginden beri girip iyi oynamaya calisan azimli biri ancak ne zaman oyun girse biz gol yiyoruz bundan ötürü musayi futbolundan değilde sansindan ötürü gitmeli Cihan gecen sene bazen görüyorduk ama bu sene ortalarda yok Batuhan yine yok yine yok yine yok |
1. batuhan, chrisantus, ahmet aras, cihan, a. dereli, (form durumu ve yetersizlikten.)
2. ümit kurt, kadir, korcan (takımda huzursuzluk çıkarmak ve mikserlikten) 3. utaka (iştahsızlık ve vurdum duymazlıktan) 4. ahmet şahbaz (ekmek yediği kaba pislemekten, karakter eksikliğinden, yetersizlikten ) benim kadro (4-2-3-1 düzeninde) kaleci transfer cicinho - costa - yeni transfer - ziya adem-yeni transfer burhan - atıf- yeni transfer forvet yeni transfer Yedekler - ertuğrul, mehdi, hakan, i. toraman, yeni transfer sol bek, yeni transfer sağ bek, yeni transfer sol kanat, yeni transfer forvet |
Ahmet Şahbaz, İbrahim Toraman(sakat olduğuna inanmıyorum),Kadir Bekmezci, Crisantus(Bekleneni veremedi),Ahmet Aras (Kiralık olarak verilmesi gerekiyor pek forma şansı bulamıyor)
|
Batuhan,Ahmet ŞAHBAZ,Cihan ÖZKARA,İbrahim TORAMAN,Cristıansus, öcelikle aklıma gelen bunlar.Hemen gitmeliler.
|
Yorumlara baktığım kadarıyla millet uçmuş devre arasında bu kadar yollarla ayrılma hayal olur.
İlk 11 den kimsenin gitmemesi lazım.Yapılacak transferler ilk 11'e yapılmalı.İlk 11'deki oyuncular ise yedek olmalı. [B]1 Kaleci[/B] (Ertuğrul Yedeğe,Korcan gitsin) [B]1 Stoper[/B] (Ümit yedeğe,Ahmet gitsin) [B]1 Oyunu[/B] iki yönüyle oynayan orta saha (Kadir yedeğe, Toraman gitsin) [B]1 Sol açık[/B](Aydın Geldi, Cihan Özkara gitsin) [B]1 Forvet[/B] (Utaka yedeğe, Chrisantus gitsin) |
[QUOTE=sıracalı;929556]Bu nasil % paylasimi anlamadim..butun futbolculara verilen oylar 100 u gecemez :) batuhan %76 crisant % 80 eee hepsini topla % bin yapiyor :)) becerilememis bi yuzde dagilimi !!![/QUOTE]
Oy kullanan kişilerden yüzde kaçının o şıkkı işaretlediğini gösteriyor. ;) |
oy verirken performansı ön plana aldım.bir kişi hariç.kadir bekmezci.kulağıma bazı şeyler geliyor.takımda gruplaşma olduğuna dair.zaten bu carlos tarafından da kısmen doğrulandı.takımda bütünlük yok gibilerinden.eğer gerçekten kadir böyle işlere giriştiyse çok ayıp.kaptanlık elinden alındı diye takım bölünmez.umarım kulağıma gelen sözlerin tamamı yalandır.değilse yazıklar olsun.
|
Bazıları yedek olabilir.ziya.ertugrul.mehdi..hangi bölgeye transfer olsun şeklinde olabilirdi. Saglam 1kaleci 1 önlibero 1 ortasaha 1 forvet lazım
|
[B]Deniz Öksüz Yeri 4 eylul belediye.
[/B]Ertuğrul Taşkıran Transferin son günü elimizde patlayan bomba [B]Berk Neziroğluları Bu adamın ne işi var bu takımda. [/B]Ahmet Şahbaz Bu adamın burda ne işi var.Süper ligi rüyasında görürdü. Biz gerçeğini gösterdik. [B][B]Abdurrahman Dereli Hala hangi mantıkla geri getirildiğini anlamış değilim. [/B][/B]İbrahim Toraman Keşke daha önceki dönemlerde gelmiş olsaydı. [B]Kadir Bekmezci Miadını doldurdu artık Sivasta. [/B]Burhan Eşer Geçen yıl senin yerinde kim olsa asist ve gol kralı olurdu. Bu sene tüm kaliteni gördük. [B]Hakan Arslan Süper lig 1 numara büyük. [/B]Musa Sinan Yılmazer Carlos un neden şans vermediğini 2 maçta hep beraber anladık. [B]Macauley Chrisantus Transfer yaptık denilmesi için yapılan piyango. [/B]John Chukwudi Utaka Ayağımın üstüne önüme nokta gelecek pasları halısahada herkes gole çeviriyor utaka efendi.... [B]Ahmet Aras 4 Eylül belediyede dahi oynatmam. [/B]Cihan Özkara Kaç sezondur hangi mevkide oynadığını ve bu adamın nerden nasıl niçin getirildiğini ne işe yaradığını biri anlatsın. [B]Batuhan Karadeniz Külliyen zarar. [/B] Korcan Çelikay İyi bir yedek olabilir. [B]Ziya Erdal Her ne kadar bu sezon performansı düşse de ziya bu takıma lazım. [/B]Ümit Kurt Tercübe kazanması lazım. Patlamaya hazır serseri mayın. [B]Manuel Da Costa Başakşehir maçında hepimiz gördük sakat sakat nasıl oynadığını [/B]Cícero João de Cézare (Cicinho) Bu adama yorum yapmak haddime değil. [B]Aatif Chahechouhe Burnu biraz sürterse en değerli futbolcularımızdan. [/B]Adem Koçak Carlos giderken gerekeni zaten söyledi. [B]Mehdi Tewfik Taouil Kimse beğenmese de şu kötü durumumuzda ademle beraber tek yırtınan adam.[/B] |
[QUOTE=5sekız;929546]costa aatıf adem cıcınho dışında hepsi gıtsın[/QUOTE]
Dört futbolcuyu elde tutup gerisini göndermek istedigine göre Sivasspor´un banka hesabina yüklü bir döviz hesabi acmis olman gerekliki bütün futbolculari göndermek istiyorsun.... Adama sormazlarmi bu degirmenin suyu nereden geliyor diye?.Transferler ihtiyac dogrultusunda bütcenin elverdigi ölcülerde yapilr.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33. |