SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Futbolcu ile yollar ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38629)

hiko58 05.01.2015 14:42

Cevap: 4 Futbolcu ile yollar ayrıldı

[QUOTE=YigidooSivas58;931426]Aatifdan elde ettigimiz gelirle ondan daha iyi transfer ile ...[/QUOTE]

sivasspor tan daha iyi futbolcuyu bulamaz hatta iddia ediyorumki süper ligde yok aatıf gibisi ezbere laf konuşuyorsunuz gerçekten futbol bilginiz varmı??

halilxx58 05.01.2015 14:44

Cihan Özkara cok yetenekli oyuncu, tek onun ayrilmasina üzüldüm. Ne yazikki hic bir zaman yeteri kadar forma sansi bulamadi ve mac eksigini dolduramadi.

Takimdan ayrilan futbolculara kariyerlerinin devaminda basarilar diliyorum...

tanju_58 05.01.2015 14:47

devre arasında kaliteli futbolcu bulmak zordur hatta imkansız gibidir.genelde kadro dışı kalmış takımlarında istenmeyen sorunlu futbolcular arada transfer olur.yurt içinden sorunlu futbolcu yerine yurt dışından kaliteli yerli-yabancı futbolcular bulunup transfer edilmeli düşüncesindeyim.
stoper için S.Moskovada oynayan Serdar Taşçı, forvete Dundee United'da oynayan Nadir Çiftçi düşünülebilir.

hiko58 05.01.2015 14:48

ağzı olan konuşuyor futbolu bilende konuşuyor bilmeyende adam aatif gitsin diyor yahu kardeşim aatıf giderse takım biter adam adem gitsin diyor gerçekten merak ediyorum futbolu gerçekten biliyorlarmı. takımın tamamını gönderiyorlar nerdeyse yapmayın iş olsun diye yorum yazılmaz o çocuklarda okuyor burayı çocukların moralinide bozmayın. aatıf gibi futbolcu şu an türkiye süper liginde yok

Mehmet ATEŞ 05.01.2015 14:59

[QUOTE=eroltas58;931424]iyi para verirlerse atifte gidebilir.[/QUOTE]

Parayla saadet olmaz diye biliyorum! Aldığımız parayla 2,ligde şampiyonluk icinmi transfer yapacağız aatif sezon sonundan once satilamaz bence hiç satılmasın hele bu sene satılması intihar olur

Ferhat06 05.01.2015 15:10

[QUOTE=Turan 59;931439]Aatıf mı dediniz?[/QUOTE]

Aynen.Bu sezon ne hayrını gördük.Bol bol top ezdi.

karamik 05.01.2015 15:13

Daha radikal bir liste bekliyordum bu isimlere eklenecek hem iyi para kazanıp hem hiçbir katkısı olmayan Utaka,Batuhan (son zamanlardaki patlaması bence saman alevi),İbrahim Toroman eklenirdi.

DoomsDay58 05.01.2015 15:55

Sürpriz olmadı, bunların gideceğini zaten biliyorduk ama Toraman'ın takımda kalmasını çok gereksiz buluyorum inşallah ayrılanlar kervanına katılır. Ayrıca son 2 sezondur felaket geçen transfer dönemlerini artık yaşamayız diye umuyorum alınacak oyuncular gidenleri aratmaz inşallah.

Ferhat06 05.01.2015 15:59

Toraman kampda belki form tutabilir.2.yarı çok çetin geçecek; ihtiyaç olabilir.

servo58 05.01.2015 16:03

Atıf için ikinci devreyi beklemek bence daha mantıklı. Hoca bizim gördüğümüzü görüyordur herhalde. Bence şu an Atıf'ın problemi alternatifsiz olması ve gelen transfer teklifleri. En azından gitmek istediği için ikinci devre iyi oynamaya ve piyasa yapmaya çalışacaktır.( Örnek Aydın ) Aydın bizi geçen sezon ilk devre az mı çıldırttı. Top ezme konusunda Atıf'tan daha iyiydi!!! Ama ne oldu ikinci devre takımın en iyisi oldu neredeyse.Maalesef futbolcuların karakterlerinde bu var engel olamıyorsunuz. Atıf düzelecektir kimse endişelenmesin.Umarım yeni transferlerde beklentilerimizi karşılar ve iyi bir ikinci yarı geçiririz. Çünkü SİVASSPOR bizim herşeyimiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51.