![]() |
Cevap: Andy Polo Sivasspor'da
[QUOTE=furky.b;933835]Bizim sag kanat oyuncusuna ihtiyacimiz yokki? Ibrahim Akin alindi oraya.
Asil gereken mevki ön liberö degilmidi??[/QUOTE] Bu adam her iki kanatta oynayabiliyor bu gelirse solda bu oynar sağda ibrahim akın |
[QUOTE=unizon58;933832]Arsenal ve Real madridin kapisindan dondugu konusuluyor mutlaka faydali olacaktir hayirlisi olsun.[/QUOTE]
Bizdende oralara gider kim bilir.Su ana kadar bir tek Servet Cetin´den bu kulüp para kazandi.Aci ama gercek... |
Gönderdiğimiz oyunculara bakıyorum da Keita, Pedriel , Rada mevut oyuncularımızdan daha kötü değildi. Onun için yönetimin her zaman bir yol hartası olmalı. Yoksa Eneramo 7 kere gider 8 kere gelir.
|
Christianus Oldoni Rengifo karışımı
|
Hayırlı uğurlu olsun.
|
Eğer doğru ise bu adama en azından yaşına ve kariyerine hürmeten sabır gösterebiliriz. Perudan adam çıkmaz yargısını da silmiş oluruz (Refingo faciası).İnşallah doğrudur
|
Hayırlı olsun genç yaşına rağmen güney amerikada çok maça çıkmış inşallah takımımıza faydalı olur.
|
umarım yeni bir menajer kazığı değildir
Haklı çıkmaktan korkuyorum Inşallah benim gibi düşünenleri mahcup eder |
inşallah iyi çıkar. kanat oyuncusu orta saha oyuncusu olarak engin alındı ise; ikincil olarak gerekliydi.bence forvete gerek yok. burhan bu sene yok yerine iyi olur.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;933842]Bizdende oralara gider kim bilir.Su ana kadar bir tek Servet Cetin´den bu kulüp para kazandi.Aci ama gercek...
Insallah neden olmasin ki baska takimlarinda hic oynayamayanlarin bile sivasta ne kadar gelistigini gorebiliyoruz yeter ki yonetim biraz pazarlama yapabilmeyi bilsin Eskisehirin baskani gibi] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:00. |