SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan'dan Büyük Tepki (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38772)

Kizilirmak58 12.02.2015 07:04

Cevap: Başkan'dan Büyük Tepki

kişilikli dik duruşunla her zaman aldığın kararların yanındayız başkan.. destekliyorum gelmesin tarbzon tarftarı bu şehre kirltemesinler kokmuş hamsiler sivasımızı

Ahmet Ateş 12.02.2015 08:45

Değerli Arkadaşlar

Bazı arkadaşlarımızın Trabzon taraftarları için "Rum tohumları", "Pontuscular" vb. gibi Yiğidolara yakışmayacak kelimeler kullandığını görüyorum.

Değerli Arkadaşlar, lütfen bu gibi bölücü ve insanları küçük düşürücü kelimeleri kullanmayalım. Nasıl, rakip takım taraftarlarının bizlere bu tür yakıştırmalarla saldırmasını istemezsek biz de bu şekilde saldırıda bulunmayalım. Kaldı ki biz Yiğidoyuz, bize saldırsalar da biz yine yiğitliğimizi gösterip, onlara yine kardeş muamelesi yapalım.

Bu şekilde galiz kelimeleri tercih edersek, ne futbolun kardeşlik olduğu, ne de bütün takımların rakipken bütün seyircilerin kardeş olduğu bir lig kalır. Yaşananlar hep kendini bilmezlerin eseri değil mi? Rakibi düşman görmenin sonucu değil mi? Lütfen saygılı olalım, hem rakibe, hem kendimize ve kentimize.

Değerli arkadaşlar, rica ediyorum, lütfen rakibi küçültelim derken kendimizi küçültmeyelim, kin ve nefret tohumları saçmayalım. Sahada çirkinleşen, tribünlerde terör estirenlere en iyi cevabın sahada verileceğini unutmayalım, ki Sivassporumuz bu cevabı vermiş bulunuyor. Diğer densizlikler için de Sayın Başkan TFF nezdinde gerekenleri yapacaktır.

Saygılar.

badof58 12.02.2015 09:49

[QUOTE=Ahmet Ateş;936226]Değerli Arkadaşlar

Bazı arkadaşlarımızın Trabzon taraftarları için "Rum tohumları", "Pontuscular" vb. gibi Yiğidolara yakışmayacak kelimeler kullandığını görüyorum.

Değerli Arkadaşlar, lütfen bu gibi bölücü ve insanları küçük düşürücü kelimeleri kullanmayalım. Nasıl, rakip takım taraftarlarının bizlere bu tür yakıştırmalarla saldırmasını istemezsek biz de bu şekilde saldırıda bulunmayalım. Kaldı ki biz Yiğidoyuz, bize saldırsalar da biz yine yiğitliğimizi gösterip, onlara yine kardeş muamelesi yapalım.

Bu şekilde galiz kelimeleri tercih edersek, ne futbolun kardeşlik olduğu, ne de bütün takımların rakipken bütün seyircilerin kardeş olduğu bir lig kalır. Yaşananlar hep kendini bilmezlerin eseri değil mi? Rakibi düşman görmenin sonucu değil mi? Lütfen saygılı olalım, hem rakibe, hem kendimize ve kentimize.

Değerli arkadaşlar, rica ediyorum, lütfen rakibi küçültelim derken kendimizi küçültmeyelim, kin ve nefret tohumları saçmayalım. Sahada çirkinleşen, tribünlerde terör estirenlere en iyi cevabın sahada verileceğini unutmayalım, ki Sivassporumuz bu cevabı vermiş bulunuyor. Diğer densizlikler için de Sayın Başkan TFF nezdinde gerekenleri yapacaktır.

Saygılar.[/QUOTE]

Tabii ki en güzel yanıt sahada verilecek amma ve lakin tüm taraftarlarımız o maç için elinden gelen gayreti göstermeli ve sahada öyle bir baskı oluşturmalıyız ki ayakları titremeli .. Özellikle salih tursil denen o arsıza gününü göstermeliyiz görsün bakalım Sivaslı neymiş hey yavrum hey, öyle ana bacı kaydıracaksın sonra da maçta oynarsa o zaman yandı ..

balmandol 12.02.2015 11:44

Bunlarda bu başkan olduğu müddetçe gün yüzü göremezler zaten. Bedduaya gerek yok onlar alacaklarını almışlar. Seneye bunlara UEFA'da cezayı keser hiç bir yere gidemezler. :)

58 Amsterdam 58 12.02.2015 17:14

Sivas'a hamsi seyircisi alinmasin.

alemdarlar 13.02.2015 19:42

Trabsonsporlular gelirse. Anladilar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37.