![]() |
Cevap: Gençlerbirliği - Sivasspor
Bunlar bizim rakiplerimiz mutlaka maci almamz gerekir:confused:
|
[B]3 ihtimalli bir mac kesin sivasspor kazanir diyemiyorum.
Iyi olan kazansin.[/B] |
Zor mac haliyle. GB hava yakaladı Mesut Bakkal ile. Onliberolar Mehdi ve Adem olacaksa kanatlarda yani sag ve sol acıkta savunması da olan oyuncularla oynamak sart yoksa sıkıntı yasıyoruz GS macında oldugu gibi...
|
[b]benim için tek ihtimalli maç,eneramo ve aydın oynayacak olsaydı banko kazanırız derdimde,utaka ve batuhanın gamsız ,vurdumduymaz futbolunu görünce ,maçı zor kazanacağız diyorum,i.akın ve atıf işi bitirirler,gençler tipik mesut bakkal futboluyla beraberliğe razı bir anlayışla oynayacaktır ,sergen hoca şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmazsa, bu maçı ZORLANSAKDA alacağımızı düşünüyorum[/B]
|
Kazanmamız gereken bir maç
İyi oyunumuzu devam ettirip baskılı oynamalıyız |
Gençler balıkesir maçında hoca değişikliği etkisiyle kazandı bir nefes aldı.
Çekişmeli bir maç olacak ama ALLAHIN izniyle kazanan biz olacağız. |
1 maç kaybettik ama rakiplerimiz kazanınca yine sıkıntılı bir hale geldik ve diğer içerdeki maçımız beşiktaş ile eskişehir rize ve erciyes deplasmanları var kolay bir fikstür değil seri galibiyetler bizi biraz havaya soktu üst sıralar adına ama bu mağlubiyetle gerçek hedefimizi tekrar anladık.Gençler maçını mutlaka kazanmalıyız.
|
bu maçtan 3 puan alacak gücümüz fazlasıyla var.Sergen hoca gs maçındaki kötüleri kulubeye oturtarak Musa ve Hakan la başlar diye düşünüyorum.
|
Ankarada maça gelecek arkadaşlar Sedat Bayrak ve Uğur Çiftçi yi tribüne davet etmemiz gerekir Uğur koyu bir sivaslı, Sedat ise emektar yadigarımızdır.
|
Mesut hoca gelmeseydi kesin kazanırız derdim ama Mesut hoca hangi takımın başına gelse ilk 6 7 hafta neredeyse takımı maç kaybetmiyor.
İnşallah kadro kalitesi üstünlük sağlarda kazanırız. Kazanmamızda lazım rahatlamak için. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38. |