![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
[QUOTE=karamik;940331]Eğer bir şerefsizliğe maruz kalmazsak bu maçı mutlaka kazanacağız evi arabayı satıp Sivasspor'a banko parayı basın Bursa bizim kendi sahamızda hep ekmeğimiz olmuştur çıtır çıtır Dökme Dökme yiyecez onları[/QUOTE]
Hahaha evi arabayi satip sivasa mi yatiralim nasil bu kadar emin olabiliyorsun. Istemez ! Evsiz ve arabasiz kaliriz yoksa sonra :D :) |
Bursaspor Sivasspordan kadro olarak üstün bir takım Sergen hoca takımı yine kontrollü oynayacaktır volkanın oynaması kötü 3 puan çok zor en azından bir puan için oynamalıyız duran toplardan uzaktan şutlarla sabırla gol aramalıyız kalede kesinlikle ertuğrul olmalı
Ertuğrul,cicinho,da costa,Ümit,ziya,adem,mehdi,atıf,burhan,i.akın,h.arslan maalesef santrafor yok musa sinan mutlaka oynamalı. |
Yapılan yorumlara bakıyorum mübarek sanki bursa değil sanırsın Club Bruge şöyle uçuyor şöyle kaçıyor.Beşiktaşınızı gördük Sivasta tek kale oynadık şansa tesadüf bir golle yenildik.Bursanın heç şansı yok!
|
çok çok önemli bir maç galibiyetten başka bir şey düşünmek bile istemiyorum.Kolay maç olmayacak ama bursayı bura da genelde eli boş gönderiyoruz.İnş bu seferde eli boş göndeririz...
|
Bu maçı tabiri caizse Yarım-0 bile olsa alarak rahatlamak gerekiyor.Bu saatten sonra özellikle evsahibi olduğumuz maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok.Sivasspor bu ligin rengidir..İnşallah ligde ve kupada istediğimiz yerlerde tamamlıyacağız bu sezonu..;)
|
Yerın Her ayagına topu alışında Volkan Şeni ıslıklama ve oyundan attırma günü.Yani Burhan Eşere yaptıklarını bizde Volkan Şene yapalım.lütfen bu çağrıma herkes uysun.taraftarlık böylee OLURRR
|
Bu maçı alacağımızı düşünüyorum
Zaten bu maçı alamazsak galibiyeti unutmuş oluruz ki bu da futbolcularımızı çok kötü etkiler |
Bu ligde golcüsüz 2 takim var.
Biri Sivasspor digeri Karabükspor. Bu macin favorisi bence Bursaspor. Sivasspor'un puan ya da puanlar alabilmesi icin gol yememesi gerekir! |
Sivas kazanır diyom kaybediyordu.. Simdi bursa kazanır isaretledim insaallah şans doner bu sefer..
|
Hatırlıyorum da Muhsin Ertuğrallı dönem Sivasspor tarihinin belki de en kötü dönemiydi hem transferler hem de oynanan futbol bakımından .. O dönemde Bursaspor a Kupada 4-0 Ligde 3-0 yenilmiştik... Söylemek istemiyorum ama oynadığımız son 3-4 maçta aynı rezil futbolu izliyorum .. Bursa maçında puan beklemiyorum Sivas'ım inşallah yamultur beni... 1 puana razıyım...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |