SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 EYLÜL`E VIDEO SKORBORD GELIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3893)

BOUN 07.12.2005 19:47

[QUOTE=arifcoskun]Haklısınız Çağlayan Bey. Geçen gün haberlerde izliyordum.Beşiktaş takımı Kayseri üzerinden, karayoluyla Sivas'a gitti diye haber verdi.Hiçte memnun olmadım bu habere. Şuan havaalanı çalışmıyormu acaba?[/QUOTE]

Abi hava alanı çalışıyor ama ta 1969 yılında yapıldığı için pist dar ve büyük uçaklar iniş yapamıyor.

Bu sene uluslararası havaalanımıza kavuşuyoruz. Türkiye'de büyükşehir belediyeleri haricinde sadece bir iki şehirde uluslararası havaalanı var. Bunlardan biriside Sivas'ta olacak. Tabii Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'in sayesinde.....

Postaci 07.12.2005 20:02

Sivasspor sans getirsin ve hayirli olsun.

UMTçarşı 07.12.2005 20:09

hayırlı uğurlu

[COLOR="DarkOrange"][CENTER][B][FONT="Lucida Console"]çekirdekçilere gün doğdu artık gol pozisyonunda bile hareket etme zahmeti çekmeyecekler hayırlı olsun[/FONT][/B][/CENTER][/COLOR]

Arif Coşkun 07.12.2005 20:10

[QUOTE=BOUN]Abi hava alanı çalışıyor ama ta 1969 yılında yapıldığı için pist dar ve büyük uçaklar iniş yapamıyor.

Bu sene uluslararası havaalanımıza kavuşuyoruz. Türkiye'de büyükşehir belediyeleri haricinde sadece bir iki şehirde uluslararası havaalanı var. Bunlardan biriside Sivas'ta olacak. Tabii Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'in sayesinde.....[/QUOTE]

Sivas için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bu haberi öğrendikten sonra mutlu oldum.İnşallah büyükşehir olma yolunda ilerler ve yakın bir gelecektede büyükşehir olmayıda hakeder. Sivas'ımızdanda büyükşehir diye bahsedilir.
Saygılar

ofgurleyuk78 07.12.2005 20:19

Her sey yakisir Sivas'ima.

UMTçarşı 07.12.2005 20:23

ABİ HAVAALANI NE İŞE YARAR ORAYA GELEN MUTLAKA KAYSERİYE Bİ UĞRUYOR BANA BU DURUM KOYUYOR

deli_yigido 07.12.2005 21:07

YAkışır 4 Eylül Arena'ya :)
Evet havaalanı ihale surecindeymış Avrupa'nın en geniş pistiymiş ama işte... :(

Serd@r 08.12.2005 01:18

[COLOR="Black"][B]Öncelikle 4 Eylül stadımıza konacak olan video skobord için talimat veren ve her fırsattada SİVASSPORdan emeğini esirgemeyen sayın valimiz Dr. Hasan Canpolat'a ve memleketi için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Sayın Bakanımız Abdullatif Şener Bey'e teşekkür ediyorum,tek kelimeyle harika olur.İnanın SİVASSPORun süper lige çıkmasıyla birçok şey şimdiden değişmeye başladı bile stad genişletildi,devre arasında kale arkasındada genişletme yapılacağı öğrenildi,süper bir havaalanı(çok iyi olur artık otobüs fiyatına uçak kalkıyor yarım saatte SİVASta oluruz)deniyor,video skorbord geliyor,bunlar güzel SİVASımızın tanıtımı ve ekonomik atılımı için önemli şeyler.Düşünsenize Manchester'ın,Ajax'ın vs avrupa takımlarının SİVAS'a geldiğini muhteşem bir tanıtım olur.Hayali bile güzel valla...[/B][/COLOR]

GuNaY 08.12.2005 01:32

[B]skorbordun önemli olduğunu, yani pozisyon tekrarlarının verilecek olmasının güzelliği;
gs maçında rakip takımı hatırlayamadım ama yan hakemin skorbordan izleyerek golün elle atıldığını görmesi ve haksız bir gole engel olması....
ve verilen gollerin tekrarında yeniden gol atmışcasına sevinmekte var :) [/B]

sivaslim 08.12.2005 01:44

[QUOTE=Gunay][B]skorbordun önemli olduğunu, yani pozisyon tekrarlarının verilecek olmasının güzelliği;
gs maçında rakip takımı hatırlayamadım ama yan hakemin skorbordan izleyerek golün elle atıldığını görmesi ve haksız bir gole engel olması....
ve verilen gollerin tekrarında yeniden gol atmışcasına sevinmekte var :) [/B][/QUOTE]
katılıyorum abı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:41.