SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sertakan'dan Vizyon58'e Veda... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38985)

ydurdag 21.04.2015 21:42

Cevap: Sertakan'dan Ekranlara Veda...

durun bekleyin sonucu kesin olarak görelim o andan itibaren görüşlerimizi tartışalım

bahbaba58 21.04.2015 22:40

Adam gibi adam SİVASSPOR aşığı Vizyon 58 tek izlenme sebebi olan kişi İNŞALLAH bu vedan sadece kanaladır
ekranlarda seni tekrar görürüz 4 eylül tv olabilir diye düşünüyorum ama sezona erken veda etmende üzdü bizi

adres58 22.04.2015 06:54

Severek izlediğim şehrimizin en güzel spor programının yayından kalkması ve Nail beyin olmadığı kanalı seyretmek beni pek hoşnut etmiyor. İnşallah başka bir kanalda buluşmak dileği ile...

Rallim58 22.04.2015 08:23

[B]Nail Sertakan beyin (bize karanlık yaşanılan anlaşmazlık sonucu) Vizyon 58'den ayrılması ile Sivas kanalları dahil, Ulusal kanallardan teklif aldığı duyumu ümit ederim gerçekleşir...[/B]

BekirBayrak 22.04.2015 13:21

[B]Ekranların sevilen yüzü,sempatik,canayakın
Nail bey inşallah bu sadece kısa bir ayrılık olur.
En kısa zamanda tekrar aramızda görmek isteriz...[/B]

Rallim58 22.04.2015 13:33

[QUOTE=BekirBayrak;942860][B]Ekranların sevilen yüzü,sempatik,canayakın
Nail bey inşallah bu sadece kısa bir ayrılık olur.
En kısa zamanda tekrar aramızda görmek isteriz...[/B][/QUOTE]

[B]Bekir Bayrak kardeşim, Mersin müsabakası öncesinde Nail beyin de katılacağı bir organizasyon mu yapsak? :)[/B]

BekirBayrak 22.04.2015 19:28

[QUOTE=Rallim58;942861][B]Bekir Bayrak kardeşim, Mersin müsabakası öncesinde Nail beyin de katılacağı bir organizasyon mu yapsak? :)[/B][/QUOTE]

[B]Abi sen nasıl dersen yaparız...[/B]

HababamHa 22.04.2015 19:33

Gurbet ellerde vizyon58 sırf nail abinin güzel programlarını izlemek için ayarlamıştım nail abi ayrıldığına göre o güzel programlarda artık olmayacağına göre benim için hiç bir önemi kalmayan kanalı silmek gerek

gogohan 27.04.2015 23:13

Cevap: Sertakan'dan Vizyon58'e Veda...

Mustafa Ateşin programını izlerken bir bakıyım Nail beyin yerinde kim var diye, Doğrusu ne diyecemi bilmiyorum.Şaşırdım kaldım.TV'ye çıkarıp meşhur ettiği adamların tamamı Nail beyin programına konuk olanlardı ama şimdi onlar mal sahibi olmuş.Nail bey yok.Enteresan bir dünya.

eyuphulagu 28.04.2015 01:43

Cevap: Sertakan'dan Vizyon58'e Veda...

Merak etmeyin Nail Bey i yakında başka bir yerel kanalda mutlaka kendi proğramının formatında bir spor proğramında görürüz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55.