SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLET FİYATLARI DÜŞECEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3904)

ydemirkaynak 08.12.2005 12:34

valla ben bilet fiyatlarının dusmesını istemem. bilet fiyatlarından şikayet edenler sahada trilyonluk futbolcuları izlediğini unutmasın.o kadar beleş olmaz. stad gelirlerini artırmak için bütün takımlar uğraşırken bizimkiler düşürecek galiba. iki haftada bir kere 20 ytl verip izleyemeyecek adam yok. bu işe gönül veriysek bilet fiyatlarından şikayet etmeyeceğiz

ydemirkaynak 08.12.2005 12:37

bide bişeyi anlamadım. beşiktaş macında seyirci sayısı 3 bin küsür olarak anons edildi. bu mümkün degildi. bişey anlayan varmı?

nalcaci4ever 08.12.2005 12:55

bilet fiyatlarınız cok uzun bizimkilere gore.bizimkiler de son haftalarda indirim yapmışalrdı ama bu akdarı pes bravo yönetimnize...

Etem-Murat 08.12.2005 12:59

MERHABA

[QUOTE=ydemirkaynak]bide bişeyi anlamadım. beşiktaş macında seyirci sayısı 3 bin küsür olarak anons edildi. bu mümkün degildi. bişey anlayan varmı?[/QUOTE]

BENDE ANLAMADIM KARDAŞIM 3000 KİŞİ DENİYOR SAHA YARI DOLUYDU BENDE BİR ANLAM VEREMEMİŞTİM DEMEKKİ HALA BEDAVA NASIL GİRİLİR O FORMÜL KULLANILIYOR

acakislalimahoni 08.12.2005 13:17

[QUOTE=Gunay][B]keşke gelinecek durum bu olsa... tek sorun bilet bulmamak olsun :)[/B][/QUOTE]

Valla günay gardas ne diyiym bu avatarı trabzon macında olimpiyatta cektiydim hatta o gün sivasspor.com üyelerinden birçok arkadaşımızla tanıştık hatırlarsan o gün ne kadar bağırdık ki maçtan sonra 10 gün sesimiz kısık gezdik sivastaki yiğidolar siz memleket havası alıyonuz ki sizin kat kat fazla bağırmanız gerek

hemso58 08.12.2005 13:18

[B][COLOR=BLUE]YÖNETİM KIYAK GEÇMİŞ TARAFTARA.BU FIRSATI KAÇIRMAYIN.
HAYDİ YİĞİDOLAR 4 EYLÜLE...[/b][/color]

bulent58 08.12.2005 13:34

çok iyi olur

gerçekten çok iyi olur sivasın vefakarseyircisi hiç bir şeyden esirgemeyip deplasmanlara gidiyor bu jesti taraftar fazlasıyla hak ediyor

UMTçarşı 08.12.2005 13:35

düşsün düşsün millet gelsin

Etem-Murat 08.12.2005 13:37

MACA MACA

HADİ YİĞİDOLAR MACA BİLETLER DÜŞECEK SAHA DOLAR İNŞALLAH

CÜSSKB-Aynur 08.12.2005 14:34

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürmeyi hedefliyor.

Konyaspor maçı öncesi taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyan Sivasspor’da, Yönetim Kurulu, Konyaspor maçı bilet fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor.
Tüm Yiğidoların maça gelip takımlarını desteklemesini isteyen Yönetim Kurulu, bunun içinde bilet fiyatlarını aşağıya çekecek.
Yönetim Kurulunun Konya maçı bilet fiyatlarını Maraton 10 YTL, Kale arkası 5 YTL olarak açıklaması bekleniyor.[/QUOTE]

Ayrıca stadyuma gençleri çekmek bakımından,
Öğrenci indirimleri yapılması çok iyi olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.