SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39044)

onur0634 09.05.2015 22:39

Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim

Ligin bitmesine 4 hafta kalmış artık büyük takımlar bizim gibi küçük tabir edilen anadolu takımlarına maç kaybetmezler.Maçı kimin kazanacağı önceden belliydi zaten sadece taraftara biraz heyecan yaşatmak istediler hepsi bu fazla takmayın sergen onu çıkarmayıp bunu almayıp oyunu tutsaydı gibi yorumlar bunlar hikaye senaryo önceden yazılmış...

eyuphulagu 09.05.2015 23:15

Sivasspor için hüzün verici bir maç oldu....İlk yarı iyi oynayan sivasspor 2. yarı kadro darlığından dolayı;hocanın oyunu iyi okuyamamasından dolayı en az bir beraberlikten oldu....sivasspor maç iyi başladı;1-0 da öne geçti..Yediği golde Fatih ten çok Diego yu kovalaması gereken orta sahanın suçlu olduğunu düşünüyorum...İlk yarı Atıf,Batuhan,Burhan ,Cicinho,Fatih sahanın iyilerindi..2. yarı herzamnki gibi geriye çekilme hastalığına yakalndık;orta saha da,Batuhan da yorulunca bütün yük defansın üstüne bindi...Defansta çok hata yapınca maç bir anda 3-2 oldu...Maçın en kötüleri sivasspor orta sahası , İbrahim ve Ümit'ti...Eğer sivassporun yedek kulübesinde iyi bir orta saha ve Enaramo olsaydı bu maçın sonucu çok farklı olurdu...Sergen hoca büyük takımlardan puan almamaya devam ediyor;böyle giderse sıradan bir hoca olup çıkacak...Kaleci Ertuğrul diğer maçlara göre fena oynamadı ama 3. golde %100 hatası olduğunu düşünüyorum...İyi bir kaleci ayakta kalır ve kapattığı köşeden o golü kesinlikle yemez...Hakeme gelince birileri tarafından mutlaka ödüllendirilir;çünkü görevini yaptı;umarım gece yattığında rahat uyuyordur..İlk yarı Gökhan çift sarıdan atılması gerkirdi,2 pozisyonda da kart bile göstermedi...Caner'in Burhan'a attığı tekme sarı karttı onu da es geçti...2.yarı Caner sarı kart gördüğüne göre rakip takım 2. yarının ortalarında sahada 9 kişi kalmalıydı..Ama 2 yıl önce T.T. Arena da g.s maçında yaptıklarını hatırlatır şekilde maçı yönetip vazifesini başarıyla tamamladı... trt de maçın pozisyonlarından sadece 3 tanesi gösterilirken diğer kritik pozisyonlar hiç ekrana gelmedi...Yorumcu hakem sivassporun 2. golünde Burhan a yapılan harekete FAUL değil dedi..Diğer Anadolu takımlarının maçlarının pozisyonları bile sivasspordan daha fazla gösterildi...Bal.-İst.Bşak.maçından tam 7 pozisyon göstrerek bizim maçtaki büyük takım lehine verilen kararları maalesef göstermek istemediler..Sivasspor takımı umarım seneye ders çıkararak takımda büyük bir revizyona gider ve takıma 7 tane yeni taze kan transferi yapar..Bunları yapmayıp bu sene devre arasındaki gibi yaparlarsa sivasspor seneye bu ligde kesin düşer bunu açıkça söylüyorum..Takıma faydası olmayan ve yalanmış oyuncuların takımla ilişi kesilmeli..Artık sivassporda Adem-Kadir ikilisi yerine başka ikililer görmek istiyoruz..Bu ikliye teşekkür edip yerlerine onlardan daha genç ve diri oyuncular alınmalıdır...

Ferhat06 09.05.2015 23:16

Bugün bu takımla gurur duydum, adamlar korkudan altlarına kaçırmıştır.Burhan o golü atsaydı demiyeceğim, hepsini alınlarından öpüyorum.Şerefli bir mağlubiyet sağolun çocuklar.Senaryosu önceden yazılmış da bilmemneymiş de masal anlatmayın.Adamın bir oyuncusu senin bütün bütçen kadar.
Yensek içimizdeki İrlandalıları üzerdik ama olmadı.Çok mutluyum.

ready 09.05.2015 23:42

[B]burhan o golü atsa maç dahada farklı olurdu atıfın bencilligi burhanın becerisizlikleri ve sergen hocanın oyunu iyi okuyayaması artık birilerinin sergen hocaya maçın 90 dakka oldugunu hatırlatmalı 2-1 öndeyken maçı 3-2 maglup bitiriyorsun önümüzdeki maçları tamamlayıp seneye daha saglam bir kadro kurmalıyız [/B]

PETKOVİC 10.05.2015 08:04

[QUOTE=ready;944480][B]burhan o golü atsa maç dahada farklı olurdu atıfın bencilligi burhanın becerisizlikleri ve sergen hocanın oyunu iyi okuyayaması artık birilerinin sergen hocaya maçın 90 dakka oldugunu hatırlatmalı 2-1 öndeyken maçı 3-2 maglup bitiriyorsun önümüzdeki maçları tamamlayıp seneye daha saglam bir kadro kurmalıyız [/B][/QUOTE]

kızacağın en son adam sergen hoca olsun. daha kariyerinin başında ve buna rağmen bizi küme düşmekten kurtardı. yaptığı tek bir hata varsa o da ademi çıkarıp utakayı almasıydı orta saha hakimiyetimizi tamamen kaybedip teslim olduk. yani tamam maça etki etti ama ona gelene kadar burhan ve aatıfın pozisyonları daha çok canımızı yaktı.

cengo64 10.05.2015 08:31

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Herkes maçtan sonra aynı yorumu yaptı.Sergen hata yaptı.Sergen her maç yapıyordu bunu biz de hermaç söylüyorduk burda.Bi maçı tekrar seyredin.Ama bir tek Adem le Batuhanı seyredin.Koşmayı geçtim yürüyemiyorlardı.9 kişi oynuyoruz.İbrahim ve Ümit in üstün çabaları ile direniyoruz hermaç.Demiş ki rakip takıma göre kadro seçtim.Tek değişiklik de Mehdi Mehdiyi niye bir tek Fenerbahçe maçında ilk 11 e koyduğunu da anlat da dehanıdan biz de nasiplenelim.Asıl Erciyes maçına koyacaktın.Başkanda fırca yemesen onu da yapmayaktın zaten.Herkes Sergen zeki falan diyor ya.Ben de bu imaj hızla tersine döndü.Ama olmuyor işte.Kuvvetlendirmeyi hiç düşünmüyor orta sahayı.Bi de erkenden oyuncu değiştirmeyi ayıp bişey sanıyor sanırsam.Takımın bu halini görüp Da Costa da Cicinho da hem de maç içinde sert şekilde uyardı.DaCosta ya sakatlandı dediler.Ciciye güçleri yetmedi herhalde dokunmadılar.Yakında bizleri de sakatlandı diye forumdan uzaklaştırabilirler .Ben Sergen gelsin diye forumda belkide ilk yazanlardanım.Ama bu inadını ve ısrarla ben burnumdan kıl aldırmam havasını nerdeyse dehşetle izliyorum.Bu takımın kimyasını da bozdu.Mecnun başkan Erciyes maçında duruma el koymasa belki de küme düşme riski en yüksek takım olacaktık.Kısaca benim gönlümde yatan aslan Cici ile menejer olarak anlaşıp genc ve yetenekli oyuncularla yeni sezone girmek lazım.Sergen de kariyerini Batuhanı ve Ademe yeni gittiği takıma alıp devam ettirsin.

antik58 10.05.2015 08:46

Cicinho'nun attığı golden sonra formayı öpmesi bu takımı ne kadar sahiplendiginin göstergesiydi helal olsun.Kazansak çok farklı olacaktı herşey ama olsun önemli olan seneye daha kaliteli takım kurabilmek şimdilik.

58 Amsterdam 58 10.05.2015 09:24

3. golü biz atatacaktik arkadas ama malesef olmadi saglik olsun. Böyle kaybetmek çok gereksiz. Defansda basit hatalar felan. Seneye bu basit gol yemeyi düzeltmek lazim

legolass 10.05.2015 10:18

Burhan eser sivasa gelddiginden beri heralde 7_8 macta bos kaleye atamadi

HAŞİM5858 10.05.2015 10:29

ilk yarı çok iyiydik. Öyle ki bazı fenerliler maçı seyretmeyi bıraktı gitti. Yani Fenerbahçe bize hafif geldi. Şaşırdığım olay ise türbinlerde GS lerin oldukça fazla olması. İkinci yarı için yorum yapmayacağım. İlk yarı oyununu kupa maçında tekrar edersek finale kalacağımıza inanıyorum. Tabiki hakemlerin tarafsız olması şartıyla.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:21.