![]() |
Cevap: İ.Başakşehir - Sivasspor
Sistemli bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa kupalarına katılmak adına baskılı oynayacaklar. Geride kalıp kontra atak bir futbol oynarsak puan alma şansımız olur diye düşünüyorum.
|
hiç ümidim yok ibb rahat yener bizi inşallah ben yanılırımda sivasım puanla döner memlekete
|
Puan çıkartmamız gereken bir maç
Halen tehlikeli bölgeden tam olarak kurtulmuş sayılmayız Çok zorlu maçlarımız var... |
Once defans sonra kontra oynamaliyiz
|
Cevap: İ.Başakşehir 1-1 Sivasspor...ilk devre
ertuğrul git kardeş bu takımdan.hiç moderasyon ekibi kusura bakmasın bu kaleciye gitten başka bişey denmez.biz milan borjan'ı da gördük fevri hareketleri vardı ama yetenek vardı.bu adam top yumruklama özürlüsü.
|
Cevap: İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ilk devre
2 oldu.bu maçın sorumlusu ortada hiçbir şey yokken her zamanki gibi mallayan kaleci ertuğruldur
|
Cevap: İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ikinci devre
kalecimiz yok
kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok |
Öne geçip kaybettiğimiz kaçıncı maç oldu? Öndeyken yenileceğimizi biliyordum. Sonuca hiç şaşırmadım.
|
Bugün bunu buraya yazıyorum 58Yiğidoo58 demişti dersiniz: "Sergenin seneye kadroyu oluşturabileceğinden şüpheliyim." ;)
|
Ben bu kadar GERİ ZEKALILAR'ı hiç toplu halde görmemiştim. Kaleciden tuuttt en uçtaki adamlar hepiniz ... La malmısınız malllllll...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |