![]() |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
Sivasspor için önemli olan her maçtan puan almak;Kasımpaşa maçında 1 puan almak bile bizim için iyi puan..Sivasspor bence deplasmanda Eskişehir maçı hariç sanki daha iyi mücadele ediyor...Sivassporun en büyük sorunu iç sahada maç kazanamamak stresi...Sivasspor deplasmanlarda alan daraltarak puan veya puanlar almayı hakediyor..Bu maçtan da en az 1 puan bekliyorum..Umarım bunu başarır..Tabiki alınacak 3 puan sivassporu rahatlatır ama Kasımpaşa bilhassa deplasmanlarda bize ters gelen bir takım..Rıza Çalımbay da bizi iyi tanıyor;onun için bu maçtan alınacak 1 puan sivasspor için iyi puandır..Sivasspor iç sahadaki galibiyet sorununu çözmedi..Sivasporun asıl sorunu iç sahada galip gelememek..Bunu başarırsa deplasmanlardan alınan 1 puanların değeri o zaman daha çok anlaşılır...Sivassporun milli maç arasını nasıl geçirdiğini bu maçta daha iyi göreceğiz...
|
[QUOTE=eyuphulagu;957151]Sivasspor için önemli olan her maçtan puan almak;Kasımpaşa maçında 1 puan almak bile bizim için iyi puan..Sivasspor bence deplasmanda Eskişehir maçı hariç sanki daha iyi mücadele ediyor...Sivassporun en büyük sorunu iç sahada maç kazanamamak stresi...Sivasspor deplasmanlarda alan daraltarak puan veya puanlar almayı hakediyor..Bu maçtan da en az 1 puan bekliyorum..Umarım bunu başarır..Tabiki alınacak 3 puan sivassporu rahatlatır ama Kasımpaşa bilhassa deplasmanlarda bize ters gelen bir takım..Rıza Çalımbay da bizi iyi tanıyor;onun için bu maçtan alınacak 1 puan sivasspor için iyi puandır..Sivasspor iç sahadaki galibiyet sorununu çözmedi..Sivasporun asıl sorunu iç sahada galip gelememek..Bunu başarırsa deplasmanlardan alınan 1 puanların değeri o zaman daha çok anlaşılır...Sivassporun milli maç arasını nasıl geçirdiğini bu maçta daha iyi göreceğiz...[/QUOTE]
Bu maçdan alınacak 1 puan bizi düşmenin en önemli adayı yapar ve Sergen de bağlasan durmaz. |
[B]Yav şu düşme lafını ağzınıza bi almasanız ,sivas düşmez inanmayan varsa 1000 $ idasına girsin benle [/b]
|
bu maç için kadrom bu şekilde
[URL=http://www.kadronukur.com/squads/view/8af78bddcd-87824.html][IMG]http://www.kadronukur.com/uploads/squads/8af78bddcd-87824.png[/IMG][/URL] adem son 2 maçtır iyi oynuyor ayrıca yiğit gibi bir kazmaya muhtaç kaldık o yüzden adem dedim yoksa yazmazdım.ümit bu maça yetişemez o kesin.yiğiti stopere yazdım ama pek güven vermiyor yiğit yerine koneyi stoper yapabiliriz.ayrıca boyenin bu maça yetişemeyeceği konuşuluyor.yetişemezse işimiz yaş. |
Sergen varsa sorun yok
Bu ne telaş felaket tellaları |
0-2 sivasspor içiniz rahat olsun gençlik.
|
[B]Bence bu mac da Beraberlik bitecek ve biz Maglubiyet ile tanisacayiz.
Bu Takim 15. olsa sükredmek lazim. Her sene ne Transfer var ne Futbol. Artik yeter... Yazik be bu Taraftara!!![/B] |
yenecegiz baska yolu yok
|
Valla biraz komik olacak ama beraberlik cidden iyi sonuç. Zaten deplasman galibiyeti bizim pek alışkın olmadığımız bişeydir, bizim her zaman hedefimiz dışarıda beraberlik içeride galibiyettir.
Bu sene beraberlikler konusunda sıkıntı yok, ah bir de içerideki maçlarda 3'er puan alabilseydik... |
Beraberlik alalim, opup basimiza koyalim... Takimdan umidi kesmek uzereyim artik!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |