SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Konuşulan isimler yanlış (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39579)

ihtiyar yiğido 17.12.2015 02:11

Cevap: Konuşulan isimler yanlış

[B][I]Başkan yabancı transfer yapacağız diyor, böyle dediğine göre demek ki alınacak futbolcuları evvelden belirlemişler, yönetimin evvelki transfer anlayışına bakarsak, bu bile önemli bir gelişme.
Ben, yönetimin bu sefer transferleri daha ciddiyetle ele aldıklarını hissediyorum. İNŞALLAH Sivasspor'u hızla yukarılara taşıyacak kaliteli oyuncular alınır. [/I][/B]

ELLİSEKİZ 17.12.2015 07:36

Bu taraftar bunları hak etmiyor.Adam akıllı transfer yapın.Iskarta oyuncularla yıllarca oyalandınız.

DoomsDay58 17.12.2015 08:38

Beklenti içine giren arkadaşlar görüyorum onlar için transferde muhtemel başarısızlıklardan sonra yapılacak birkaç açıklamayı yazayım; "Devre arası iyi oyuncu bulmak zor(sanki sezon başında bulabiliyorlarmış gibi), oyuncular pahalı, biz 5 dedik o 5.25 isteyince transfer yattı, oyuncunun menajeri fiyat yükseltti, oyuncunun kaynanası şehri beğenmedi ve final: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTIK" Şubatın ilk haftası bunları duymaya hazır edin kendizi es kaza iyi transferler yapılırsa daha çok mutlu olursunuz.

cügo58 17.12.2015 09:31

[QUOTE=DoomsDay58;961288]Beklenti içine giren arkadaşlar görüyorum onlar için transferde muhtemel başarısızlıklardan sonra yapılacak birkaç açıklamayı yazayım; "Devre arası iyi oyuncu bulmak zor(sanki sezon başında bulabiliyorlarmış gibi), oyuncular pahalı, biz 5 dedik o 5.25 isteyince transfer yattı, oyuncunun menajeri fiyat yükseltti, oyuncunun kaynanası şehri beğenmedi ve final: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTIK" Şubatın ilk haftası bunları duymaya hazır edin kendizi es kaza iyi transferler yapılırsa daha çok mutlu olursunuz.[/QUOTE]

Biraz tebessüm ettim ama malesef doğrulari soyluyorsun gardaş.
Aci gercekler. Her transfer sezonda ayni laflar.

Ferhat06 17.12.2015 09:32

Dünyada ölümden başkası yalan.Şarkı sözü.

Ferhat06 17.12.2015 09:34

Kone'yi son gün alıp getiren akıl, iyi bir sol açık ve forvet niye getirmesin diye umut ediyoruz.

Efe Sivasspor 17.12.2015 09:37

Keşke grosickiyi geri alabilsek ama zor artık premier ligden isteyen takımlar vardı en son bu arada sol açık özgür çek eskişehirle feshetti sözleşmesini hem yaşı genç hemde teknik bi futbolcu bence almalıyız onu faydalı olur bize

Ferhat06 17.12.2015 09:43

Hürriyet Güçer'i Gaziantep kapmış ama yaşlandı biraz.

adres58 17.12.2015 11:35

Eski futbolcumuz Fran Sergio Bastos futbolu bıraktıkdan sonra menajerliğe başladı. Bugün Adanada... Elinde umarım Sivassporumuza faydalı mutlaka iyi oyuncuları vardır. Değerlendirmeli...

ready 17.12.2015 12:59

[B]mecnun beyin her transfer döneminde anlattıgı tipik taraftarı uyutma hikayeleri sivassporun başına herşeyden önce adam akıllı yöneticiler lazım takım üzerinden kendisine rant saglayan degil takım için kendini haarcayan yöneticiler lazım[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44.