![]() |
Cevap: Maçın Ardından
[B][I]Mesut hocanın gelmesi ile takım canlı, istekli, hırslı ve mücadeleci bir kimliğe büründü, ama tek eksiğimiz bu güzel oyunu gol ile süsleyememek, futbolun meyvesi de gol olduğu için, maalesef tehlike çemberinden çıkamıyoruz. Ama bu hep böyle devam etmez elbette bu güzel oyunun meyvesini almaya başlayacağız, yeter ki böyle oynamaya devam edelim. [/I][/B]
|
Biz futbolun en kralini oynuyoruz ama birsansizlik varki yakamizi birakmiyor insallah bundan geri seytanin bacagini caaaaart diye kiracagiz inaniyoruzki icerdeki maclarda fire vermez isek düsmeyecegiz sonuna kadar ümit variz yeterki bu oyunu hermac böyle güzel oynuyalim düsersekde gururumuzla düselim eyivallah deriz biz takimiza sonuna kadar bu oyun sitilini bozmadan oynamasini en icten dileklerimizle istiyoruz
|
[QUOTE=34MUAMMER58;971207][b]Bir maçta eğer takım gol pozisyonuna giremiyorsa,şut çekilemiyorsa,rakibe boyun eğiliyorsa,hoca eleştirilebilir,bu mağlubiyette mesut hocanın zerre kadar suçu yok,geldiğinden beri takımın oyunundaki değişimi görmemek nankörlük olur,golüde mesut hoca atacak değilya,trabzon deplasmanında %80 gol ihtimali olan 6 7 pozisyon buluyorsan ,kaleciyle karşı karşıya 3 net pozisyon buluyorsan atcaksın ,yoksa atamayana atarlar kuralı işler,özellikle 1.devrenin sonuna doğru 1 2 gol atılsaydı,bugün Trabzonspor camiası fena karışırdı,hem rakibide matematiksel olarak işin içine çekerdik,hami hocayı gönderirlerdi,bu moralsizlikle 6-0 6-1 skorlarının rövanşıda alınırdı,sergen giderkende sivasda böyle üstün oynamıştık,mesut hocada trabzonda iyi oynattı takımı,sıkıntı takımdaki bazı oyuncuların vurdumduymaz ve beceriksizliğinde,yılların tecrübesi atıf,tanese,hasan,burhan,böyle net pozisyonları harcamamalı,1 ts galibiyeti sivassporu kesin ligde bırakırdı olmadııı maalesef,kalan haftalar için umudumu koruyorum,milli arada inşallah toparlanmış olarak döneriz,bursa,antep,akhisar,gençler,başakşehir maçlarını kazanırsak ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum,diğer kayseri bjk,fb maçlarından bile galibiyet çıkartacağımıza inanıyorum ,forvetsizliğin,sol açıksız<lığın ceremesini çekiyoruz,devre arasında şöyle at gibi 2 zenci alınsa bugün 30 puanda olurduk,yönetim ve okan hoca bozuntusu sağolsun ne yapalım .[/b]:mad:[/QUOTE]
Ağzına sağlık gardaşım.Koca AFRİKA da bulamadılar AT gibi zenci..:mad: |
mesut hocm birde hoca faktörüylr maç kazanalım ne dersin burhan 18 de ise neden 11 e almıyorsunki almış olsaydın ilşk yarı işi bitiridik trabzon karşısnda birde tanesenin takıma hiçmi hiç katkısı yok neden bu ısrar beykanıda hocam kesin olarak ilk 11de asla oynatma maç kazanmak isitiyorsan ruhu olan bir topçu kjoy onun yerine
|
şurasını unutdum hasan kabzeyi asla vede asla kadroya alma hocam adam tüknemişleri ruhsuzları oynuyor sahada
|
ibrahim akını beğenmiyoruz adama doğru dürüst şans verildimi allah aşkına haftalara oynatmayacaksın sonra 5 dakika oyuna al ne yapsınki adam beykanın yerine ilk 11 de oynat ibrahimi hocam kesin sonuç alırsın onunda güveni gelir
|
biz güzel oynadığımız maçlarda zaten kaybediyoruz ilk yarı rize maçı , sonra akisar maçı bursa maçı mersindeki maç kötümü oynadık iyi oynadık tek birkere gelidiler adamlar gol yaptılar skor aleyhimize neymiş iyi oynadık bazende oynamadan kazanmayıda bileceksin
|
Mesut hocam ya allah rızası için şu takıma hızlı çevik oyuncu koy ya pili bitmiş oyuncu koyma, devre arası kampına götürülen tunahan bence hasan kabzeden on kat faydalı olur. şu beş oyuncudan 2sini 3ünü oynat yenilirsen öyle yenil be hoca yeter şu gıçını kaldıramayan kabzeden ademden i.akından vazgeç ya.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52. |