SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol Federasyon (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=29)
-   -   PFDK'dan Petkoviç'e haksız ceza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4002)

Arif Coşkun 14.12.2005 08:34

Bizim açımızdan hiçte iyi bir karar değil,ancak yapılan şey ortada,ne diyebiliriz?
Resmen karateci tekmesi gibi tekme savuruyor rakibe,hemde top ellerinde kucaklamışken. Bunun affedilir hiç bir yanı olamaz. Cezamıza katlanıp,çekmekten,ve akıllanmaktan başka yapacak birşeyimiz yok sanırım.
Saygılar

14.12.2005 08:39

çok ağır bir ceza.......

YÖNETİMİN TAHKİME GİDİP CEZAYI İNDİRTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.....

Etem-Murat 14.12.2005 08:52

[QUOTE=eren1]çok ağır bir ceza.......

YÖNETİMİN TAHKİME GİDİP CEZAYI İNDİRTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.....[/QUOTE]
OLABİLİR KARDAŞ İNDİRLMESEDE NORMAL

58 memo 14.12.2005 09:07

HAKSIZLIK...

PFDK YİNE ŞAŞIRDI...
PETKOVİÇE 4 MAÇ ÇOK AĞIR BENCE EN FAZLA 2 MAÇ OLMALIYDI
KULÜBÜMÜZE VERİLEN PARA CEZASI DA AĞIR
SİVASLI OLDUĞUM İÇİN DEĞİL HAKSIZLIK OLARAK GÖRÜYORUM BU CEZALARI
BENCE HEP BERABER FEDERASYONA TEPKİ MAİLLERİ ATALIM..
PFDK NIN GÜCÜ ANADOLU TAKIMLARINA YETİYOR ZATEN..
FENERBAHÇELİ SEMİH İN 3 MAÇLIK CEZASI TAMAMEN İNDİRİLDİ
BEŞİKTAŞLI AİLTONUN 3 MAÇ CEZASI İSE 2 MAÇA İNDİRİLDİ.
TAKIMIMIZIN CEZA İNMESİ İÇİN TAHKİM E GİTMESİ ÇOK İYİ OLUR....

agca58 14.12.2005 09:22

.... EDİT..........ŞİMDİYE KADAR KİME 4 MAÇ CEZA VERMİŞLERDE BİZİM OYUNCUYA VERİYORLAR...FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIN CEZALARINI HEMEN İNDİRİYORLARDA NEDEN BİZİMKİNE 4 MAÇ YA NEDEN...AİLTONUN BİZİM MAÇTA YAPTIĞI KIRMIZI KARTLIK POZİSYONU GÖRENLER BİLİR..TAM KASITLI SAKATLAMAYA YÖNELİK HAREKET AMA ONA BİLE 4 MAÇVERİLMEDİ..YAZIKLAR OLSUN FEDARASYON...EDİT.... O MEVKİ SİZE YAKIŞMIYOR ...EDİT.... YERİ DEĞİL ORASI..
MECNUN BAŞKAN İNŞALLAH HALLEDERSİN...

HakkıTİMUÇİN 14.12.2005 09:23

yapmayın arkadaslar...petkoviç hatalı ve ceza almasıda doğal ama hangi futbolcuya direkt kırmızı karttan 4 maç ceza verilmiş...yuh ya bu kadarınada pes...İdam etselerdi bari....

Tahkimden döneceğini umut ediyorum..2 maça iner bu ceza...inşallah ikinci devrenin ilk maçı Malatyada Kaleye geçer...

Sinan Yıldırım 14.12.2005 09:53

[QUOTE=ulaşlı yiğido58]ceza ağır olsa bile bizim aslan gibi vedatımız var
sivasspor kalecisiz kalmaz[/QUOTE]
Akın pazar günü kalede idi ve hatalı bir gol yedi maalesef. Petkoviç'i aramayız umrım ankaragücü maÇINDA.

Arif Coşkun 14.12.2005 10:08

Elbette 4 maç haddinden fazla bir ceza tabiki. İtiraz edecektir yönetim.İnşallah 2 maça iner,yada Semih'in ki gibi hepsi kaldırılır bakarsın...

bulent58 14.12.2005 10:18

ALAYINA İSYAN

YOK BÖYLE SAÇMALIK ADAM NE YAPTI Kİ KIRMIZI KART GÖRDÜ OLAMAZ BÖYLE BİRŞEY BİR MAÇ CEZASINI ÇEKTİ İŞTE SİVASA YAPILAN BU HAKSIZLIĞI HEP BİRLİKTE PROTESTO EDELİM NEREDESİN BAŞKANIM NE BU HAL 4 MAÇ CEZA ÇOK AĞIR
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

cemal58yiğido 07.01.2006 20:49

PFDK, bugün yaptığı toplantıda, 4 Aralık'ta Kayseri'de oynanan Kayserispor - Sivasspor maçında rakip oyuncuya yönelik eylemi nedeniyle Petkoviç'e 4 maç ceza verirken, aynı maçtaki saha olayları ve küfürlü tezahürat nedeniyle Kayserispor Kulübü'ne 20 bin YTL, Sivasspor Kulübü'ne de 7 bin 500 YTL para cezası verdi. Ayrıca kurul, 2 Aralık'ta oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçında, Fenerbahçeli taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'ne 55 bin YTL para cezası verirken, Trabzonspor Kulübü'ne de taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin 500 YTL para cezası verilmesini kararlaştırıldı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07.