![]() |
Papila Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuu.......
Papila Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuu....... Westel Manita Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuu...... Westel Manita Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuu...... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu......... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu......... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu......... |
[QUOTE=AnTi_CoDe58]özgür gardas bu keneleri öldürmeden manisaya yollayalımm manisalılar keneleri onların üstüne salalım veee sadece onlarlar kalmasın PAPİLA'da gönderelimm sivasda kalanlara ise iskence yaparsın biliyorsun ben yaklasamıyom kenelere ama sen sivas icin öldür onları EKİP BASKANIMIZ ÖZGÜR BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yaa özgür keneleri öldürürken su keneleri koruma dernegi baskanı cihadıda aradan cıkarda İSTANBUL BİR OHHH CEKSİNNN hahahahahah[/QUOTE]
[b]dıger muhalefet cıhaT ı aradan cıkarmak lazım manısa ve papıla ya ozel servıs yapıcaam benı destekleyen secmenlerım ve kurucumuz tugrul bey e cok tesekkur ederım...keneler dostumuz değil dusmanımız muhalefet cıhaT ı burdan sıddetle kınıyor tum halkımızı anti keneler derneğine davet ediyorum....[/b] |
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]dıger muhalefet cıhaT ı aradan cıkarmak lazım manısa ve papıla ya ozel servıs yapıcaam benı destekleyen secmenlerım ve kurucumuz tugrul bey e cok tesekkur ederım...keneler dostumuz değil dusmanımız muhalefet cıhaT ı burdan sıddetle kınıyor tum halkımızı anti keneler derneğine davet ediyorum....[/b][/QUOTE]
SAYIN ÖZGÜR BEYY BU KONU İCİN DUYARLILIGINIZ VE TUTUMLULUGUNUZ İCİN SİZE COK TESEKKÜR EDER EYLÜLÜN 2 HAFTASINDA SİZİ PLAKET TÖRENİNE DAVET EDİYORUMM SİZİN İCN PLAKET YAPTIRACAGIZZ................ |
SEn Bitanesin
[QUOTE=AnTi_CoDe58]yawss amma keneymis buu bendeee kenelere can cektirme,öldürme,iskece cektirme dernegi aciyorum tüm sivaslılar davetlidir ve üyelik ---100 YTL dir. cihad seniii ilk üye olarak alıyom ve baskan vekilimizsinn.... özgürde kenelere acı cektirme ekip baskanııııı[/QUOTE]
Ben yasemin sana ulasamiyorum, cunku annem tlf ma el koydu, sesi oyle ozledim ki? Beni sen cooooktan unutmustursun. oysa ki sen benim kalbimdesin..... Ama beni mutlaka goreceksin seneye.'sakin hattini degistirme ben seni ararim. BYEEEEEEEE... mucks. |
[QUOTE=AnTi_CoDe58]SAYIN ÖZGÜR BEYY BU KONU İCİN DUYARLILIGINIZ VE TUTUMLULUGUNUZ İCİN SİZE COK TESEKKÜR EDER EYLÜLÜN 2 HAFTASINDA SİZİ PLAKET TÖRENİNE DAVET EDİYORUMM SİZİN İCN PLAKET YAPTIRACAGIZZ................[/QUOTE]
[b]size bir nebze yardımda bulundumsa ne mutlu bana...Size layık olmaya calısacağım... Bir kez daha söylüyorum...Keneler düşmanımızdır!... saygılarımla....[/b] [color=red]anti-keneler işkence başkanı ÖZGÜR YILMAZ[/color] |
Bitanem
[QUOTE=AnTi_CoDe58]Papila Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuu.......
Papila Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuu....... Westel Manita Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuu...... Westel Manita Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuu...... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu......... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu......... Rap-boy Kudurdu Kene Diye Tutturduuuuuuuuuuuuu.........[/QUOTE] Yaaa bi turlu anlamadim "kene" ne demek, |
[QUOTE=Semos]Ben yasemin sana ulasamiyorum, cunku annem tlf ma el koydu, sesi oyle ozledim ki?
Beni sen cooooktan unutmustursun. oysa ki sen benim kalbimdesin..... Ama beni mutlaka goreceksin seneye.'sakin hattini degistirme ben seni ararim. BYEEEEEEEE... mucks.[/QUOTE]bende anlamadım :D [/b] |
ula ortalığı haşarat bağladı
böcük pörtü sevenler derneği ile , su yosunlarını koruma ve türlerini araştırma vakfınıda bekliyorum raaaaap. :) o zaman bende 64 resim yollayıp üye olabilirim
|
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]dıger muhalefet cıhaT ı aradan cıkarmak lazım manısa ve papıla ya ozel servıs yapıcaam benı destekleyen secmenlerım ve kurucumuz tugrul bey e cok tesekkur ederım...keneler dostumuz değil dusmanımız muhalefet cıhaT ı burdan sıddetle kınıyor tum halkımızı anti keneler derneğine davet ediyorum....[/b][/QUOTE]
KENELER SEWGİ İSTER ŞEWKAT İSTERR ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE KENE :=))) KENELERİ SEWMEYEN ARKADAŞLAR ÖZGÜR WE TUGRUL BEY NEDEN SEWMİYOSUNUZ O ZARİF HAYWANLARI SİZE ZARARIMI WAR...... -------------------------------------------------------------- KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI CİHAT KORKMAZ |
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]:D evet olımpıyat ta hakem e papı la kudurdu kene diye tutturdu dıye bagırdık...ama kenelerın masum yuzune aldanılmamalı heran ınsanı sırtından vurabılır....keneler düşmanımızdır ...
katill keneleeer işbirlikçi raaaap_boooooyyyyy[/b][/QUOTE] KENELERLE YAŞAMAK BİR YAŞAM TARZIDIR KENECİYİZ BİZ ÇEKERİZ CEFAAA KENE KATİLİ ÖZGÜRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:10. |