![]() |
AMİN CÜMLEMİZE
TÜM TÜRK İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...
<<<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<<<< EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]TÜM iSLAM Aleminin ve Tüm yiğidoların mübarek beraat kandilini canı gönülden kutlarım...Allah(c.c)bu gecede tüm Müslümanların günahlarını bağışlasın...Özelliklede Nail abinin...:) :)Allah ıslah etsin...[/b][/QUOTE]
[b]AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]TÜM iSLAM Aleminin ve Tüm yiğidoların mübarek beraat kandilini canı gönülden kutlarım...Allah(c.c)bu gecede tüm Müslümanların günahlarını bağışlasın...Özelliklede Nail abinin...:) :)Allah ıslah etsin...[/b][/QUOTE]
[b]NAİL ABİYİ BENİ ARİFİ HÜSEYİNİ HEPİMİZİ ISLAH ETSİN:)[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]NAİL ABİYİ BENİ ARİFİ HÜSEYİNİ HEPİMİZİ ISLAH ETSİN:)[/b][/QUOTE]
[b]Amin ecmain....[/b] |
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
|
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH...
|
kandılınız mubarekolsun
arkadaslar hepınızın kandılı mubarekolsun. ınsallah hayırlara vesıle olur..Allah dualarınızı kabul etsın...
|
MUBAREK BERAAT KANDILININ TURK MILLETINE VE TUM ISLAM ALEMINE HAYIRLARA VESILE OLMASI DILEGIYLE; IYI KANDILLER...
|
[COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Benim bildigim kandil 18 - 19 Eylül ama neyse sizinde kandiliniz mübarek olsun!
[B]Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] |
[b]tüm islam aleminin kandili mübarek olsun....
yarın benimde hicri doğum günüm :)[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |