![]() |
2005 ten ne anladımkı 2006 dan bısey anlayım yenı yıl herkese hayırlı olsun
|
2006 yılı sivaslı hemserılerıme ve sivasspora iyi gelir insallah
|
2006 YILI HERKESE HAYIRLI VE UGURLU OLSUN NUCE MUTLU YILLARA
|
[QUOTE=Gunay][B]Eski yıl götürdü bilinmez ama,
Yeni yıl mutluluk, mutluluk, mutluluk getirsin... eee tabi 3puanlarda :)[/B][/QUOTE] Bu geçen yılda,geçen yılın gelecek yılı değilmiydi:)) Zaman geçmiyor,"biz geçiyoruz" demiş bir düşünür. Ve doğru demiş:)) Mühim olan,çalışmak iyi yaşamak,iyi dostlar edinmek, sevmek,sevilmek, SİVASSPOR'U SUPER LİGDE ŞAMPİYON GÖRMEK:)) Herkese Sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar. |
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"][U]YENI YILINIZ KUTLU OLSUN[/U][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=cemal58yiğido]YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
BİZ BİZİM ŞENLİKLERİMİZ VAR BİZİM NASI KURABAN BAYRAMIMIZ VARSA HRİSTİYANLARINDA KURBAN BAYRAMI VAR PAKİSTANDAKİ KARDEŞLERİMİZ ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ[/QUOTE] Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne..... Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım. Hepinize saygı ve sevgiler...... |
[B]yeni yılıniz kutlu olsun. 2006 yılı türk milletine hayırlı ugurlu olur inşallah[/B]
|
[QUOTE=BOUN]Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne.....
Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım. Hepinize saygı ve sevgiler......[/QUOTE] Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun. Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın. Saygılar |
nice yıllara sivaslı hemşerilerimle...
|
[QUOTE=arifcoskun]Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun.
Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın. Saygılar[/QUOTE] Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum. Saygılar...... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31. |