![]() |
yurtdisindakiler icin:
[b]TRT-Int vemiyor [/b]bursa macini ! sadece TRT1 naklen veriyor trt yayin akisinda öyle yaziyor hatta pazar saat 12.00de sivassspor-canakkale macini gösteriyor ne alakaysa ???? :roll: |
[quote=ForzaSivas][b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b][/quote]
[size=2][b][i]Veysele katılmamak elde değil...Hangi vakit yaparlarsa yapsınlar yenip geleceğiz..Artık bu ayak oyunlarına bir son verme vakti geldi...[/i][/b][/size] |
[color=reVALLA ÇOK KÖTÜ OLDU
BUNLARIN AMACI İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR MAÇA GELMESİN NE OLURSA OLSUN BİZ YİNEDE MAÇA GİDECEĞİZ HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVASSPORd][/color] |
Arkadaşlar içiniz rahat olsun...
ALLAH'ın izni ile bu maçı kazasız belasız atlatıp memleketimize oyuncularımız ve taraftarımız saglıklı ve problemsiz bir şekilde ulaşacaktır inş. Artık federasyon şiddete karşı önlemleri artırdı. herkese selamlar..RABB'ım yardımcınız ve yardımcımız olsun... |
[quote=3YILDIZ]yurtdisindakiler icin:
[b]TRT-Int vemiyor [/b]bursa macini ! sadece TRT1 naklen veriyor trt yayin akisinda öyle yaziyor hatta pazar saat 12.00de sivassspor-canakkale macini gösteriyor ne alakaysa ???? :roll:[/quote] :D sagolasin gardas uyardigin icin ama avrupadakiler trt nin bütün kanallarini izliyor artik bilgilerinize sunarim :D onun icin bu güzelim maci kacirmayiz abisi ayrica avrupada dev bir ekranda seyredecegim maca gidecek taraftarlarimiza diyorumki buradan onlara yigidoluk nasil olurmus vede yildiramayacaklarini gösterin onlara bu bizlere verilmis en iyi firsattir bütün türkiye ve avrupa ülkeleride seyretme firsati bulacak allahin izniylede yikacagiz onlari |
ulen isterseniz sabah ezanında oynansın bu maç biz maçı si...si...alırız.niye yayından kaldırıldı.biz cezalı oynadığımız erciyes maçı için naklen yayın talebinde bulunuldu kabul edimedi .naklen yayınlarda problem olur diye eee şimdi soruyorum federasyona şimdi niye naklen yayın yok veya trt sana soruyorum .bursa emniyeti sanada soruyorum.senin işin güvenliği sağlamak 2 tane göstericiye sahip çıkamaıyorsan ne iş yaparsın gece sanki çok mu farklı isteyen adam gece ortalığı birbirine katar.nalet olsun böyle uygulamaya....
|
her saat maç makbuldur.... :lol: :lol:
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
Arkadaslar,
mac ister gündüz, isterse gece oynansin. Bu mac hangi saatte oynanirsa oynansin, bizim takimiz bu maci alabilecek gücte. Insaallah oyuncular gercek gücleriyle maca cikarlarsa, bunada kesinlikle inaniyorum, bu mac bizim icin sorun olmaz. Haydi yigidolar gösterin gercek Sivassporu. :wink: |
Bizim maçı 19 a aldılar yanına süslemelik kocaeli maçını da 19 a aldılar peki diğer takımlar elazığ ve erciyesin maçlarını da alsana 19 a hep kirli düzen hep kirli düzen adalet yok ki düzenimiz temiz olsun.
Bir de çıkmışlar basın toplantısı yapıp misyonumuz, vizyonumuz gibi kelime oyunlarına başvuruyorsun.Senin misyonun ne kirli düzenin devamlılığını esas almışsın, vizyon ise o işte size çok ama çok uzakta ki bir şey -DOWN |
[color=green]slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım... maça giderken abdullatif şenerin portresinide götürelim belki işe yarar... ne dersiniz....[/color]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56. |