![]() |
maçın nerede yapılacağıda kararlaştırılmalı
|
abi kesin olsun bu maç.... biraz çabuk olalım.. herşey hazırlandıktan sonra
medyayada haber salmak lazım... ilgi büyük olur.. çünkü biz sivassporluyuz... ben çağrı..GAZİMAHALLESİNDE OTURUYORUM... iletişim kurmak lazım... maç günü belirlendikten 1 kaç gün önce takımlar bir araya gelmeliler... HAYDİ YİĞİDOLAR BİZ YAPARIZ.... |
MAÇ BAYRAMDAN SONRAKİ HAFTA SONU MACİDİYEKÖYDE OLACAK.2 MAÇ ANADOLU YAKASINDA KADIKÖYDE OLACAK. İRİTBAT İÇİN ANADOLU YAKASINDAN BENLE ERENLE YADA KAPTANLA İLETİŞİME GİRİN [email]hakan_74_hakan@hotmail.com[/email]
|
[QUOTE=shadow3458]MAÇ BAYRAMDAN SONRAKİ HAFTA SONU MACİDİYEKÖYDE OLACAK.2 MAÇ ANADOLU YAKASINDA KADIKÖYDE OLACAK. İRİTBAT İÇİN ANADOLU YAKASINDAN BENLE ERENLE YADA KAPTANLA İLETİŞİME GİRİN [email]hakan_74_hakan@hotmail.com[/email][/QUOTE]
genel menejerim sana son dakkıka bomba bır transfer haberi vereyım emekli ünlü futbolcu gakgo58 bizi tercih etti bu büyük maçta onuda takımımızda görecegımız için çok mutluyuz..... |
[QUOTE=eren1]genel menejerim sana son dakkıka bomba bır transfer haberi vereyım
emekli ünlü futbolcu gakgo58 bizi tercih etti bu büyük maçta onuda takımımızda görecegımız için çok mutluyuz.....[/QUOTE] eren... yazdığına sevineyimmi..üzüleyimmi karar veremedim :D |
[QUOTE=gakgo58]eren... yazdığına sevineyimmi..üzüleyimmi karar
veremedim :D[/QUOTE] abi hem ilk maçta hemde 2.maçta seni aramızda görmek istiyoruz anadoluyakası olarak bizleri kırmıyacağını ümit ediyorum. gerekirse kaptanlık pazubantınıda çıkarır sana veririm :) |
güzel orbi organizsyon olur bee..kamereya çekin yada foto çekin sitede yayınlansın bizde yararlanalım nasılmış....:D
|
arkadaslar benıde alın ben avrupa yakası kadrosunda olmak ıstıyorum
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]1 AY SONRADA YAPINDA BİZDE OYNAYAK.....AWRUPA ASYA FARKETMEZ.... [/FONT][/B] :D
|
NE OLUYOR ANLIYALIM BİZİ NİYE UNUTTUNUZ BEN DE
İZMİRDEYİM OLMAZMI |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |