SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   KUŞ GRİBİNE DİKKAT! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4669)

1967_DERNEK_10UR 07.01.2006 20:05

[QUOTE=arifcoskun]Ona bakarsan,geçenlerde bakanda tv. de konuşuyordu bunlar için kuş giribi diyen sağlık görevlisine:Bunlar işgüzar sağlıkçılar diye çıkışmıştı.Bak çocuklar öldükten sonra bakalım ne diyecekler. .O sağlıkçılar açıklama yaptığında olayın üzerine gitselerdi belki o çocuklar şimdi hayattaydı.Yani olay çok ciddi kene işine felan benzemez bu. Duyarlı olmakta fayda var.[/QUOTE]
[COLOR="Red"][CENTER][U][I][B]ABI KISACASI TAVUK ETİ YEMİYEK...[/B][/I][/U][/CENTER][/COLOR][COLOR="Blue"][CENTER][U][I][B]YOKSA TAHTALI KÖYE GİDERİZ WALLA...[/B][/I][/U][/CENTER][/COLOR]

Arif Coşkun 07.01.2006 20:15

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Red"][CENTER][U][I][B]ABI KISACASI TAVUK ETİ YEMİYEK...[/B][/I][/U][/CENTER][/COLOR][COLOR="Blue"][CENTER][U][I][B]YOKSA TAHTALI KÖYE GİDERİZ WALLA...[/B][/I][/U][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
Onur akşam haberlerde izledim,sade tavukla sınırlı değil tabiki. Sağlıkçılar hayvansal ürünlerde tüketim hakkında çok ilginç açıklamalar yaptılar.Artık herşeye dikkat etmemiz gerekecek sanırım.Bunada alışacağız,elbetteki sağlımız için.

cemal58yiğido 07.01.2006 20:38

BENDE GRİBİB HEMDE KUŞUNDAN :D

cemal58yiğido 07.01.2006 20:39

AMA DİKKAT KUŞ GRİBİ SİVASTADA ÇIKMIŞ

Etem-Murat 07.01.2006 21:06

arif neler oluyor karda bende tavukta var köpekte bir şey olurmu korkuttun şimdi

Arif Coşkun 07.01.2006 21:13

[QUOTE=Etemtemizkan]arif neler oluyor karda bende tavukta var köpekte bir şey olurmu korkuttun şimdi[/QUOTE]

Dikkatli ol Etem. Bu konuda bir sağlık kuruluşundan bilgi al, biliyorsun yaşananları çocukları uzak tut istersen onlardan biraz.

DJMuRaT 07.01.2006 21:34

[QUOTE=arifcoskun]Ona bakarsan,geçenlerde bakanda tv. de konuşuyordu bunlar için kuş giribi diyen sağlık görevlisine:Bunlar işgüzar sağlıkçılar diye çıkışmıştı.Bak çocuklar öldükten sonra bakalım ne diyecekler. .O sağlıkçılar açıklama yaptığında olayın üzerine gitselerdi belki o çocuklar şimdi hayattaydı.Yani olay çok ciddi kene işine felan benzemez bu. Duyarlı olmakta fayda var.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]abi o zaman war bunda bi bit yeniği.....[/FONT][/B]

SONMEZ 07.01.2006 23:01

KUŞ GRİBİ...!!!

[B]ARKADAŞLAR...

SON ZAMANLARDA BİR [COLOR="Red"]KUŞ GRİBİ[/COLOR]
FURYASI YAŞIYORUZ...

GEREK; YEREL GAZETELERDE, GEREKSE;
ULUSAL MEDYADA BU İLLETİN, ÜLKEMİZE
BENİM AVATARDAKİ KUŞUMDAN BULAŞTIĞI
DEDİKODULARI YAPILIYOR...

İNANIN BU TAMAMEN ASILSIZ, ASPARAGAS
BİR HABERDİR...!!!

BEN ; [COLOR="Red"]GECE KUŞLARI [/COLOR]NDAN ŞÜPHELENİYORUM[/B]

:D :D :D :D :D :D :D

abircan 07.01.2006 23:55

ARKADAŞLAR VE SEVGİLİ GECE KUŞU YİĞİDOLAR H5N1 TEHLİKELİ BİR VİRÜS MAKARASINI YAPALIM AMA CİDDİ BİR SORUN OLDUĞUNU UNUTMAYALIM 1917 -18 DE 45- 50 MİLYON İNSAN ÖLMÜŞTÜR, DURUM HAKİKATEN CİDDİ, AMA BİZİM GECE KUŞLARINA BULAŞMAZ, YİĞİDOYA UÇANI KAÇANI ZARAR VERMEZ

Serd@r 08.01.2006 00:08

[COLOR="Black"][B]Allah bu ve bu gibi illetleri milletimizden uzak tutar İnşaAllah,bu grip ilk Çinde görüldü ama Çin bunun üstesinden çok çabuk geldi,bizdede büyümeden engellenirde hem vatandaşlarımız bu tehlikeden kurtulur hemde masum hayvanlar.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30.