![]() |
[QUOTE=dj_sado_88]la bu üç büyükler kadar lanet bi kavram yok ya adamlar wampir gibi kan emiciler hadi futbolcuyu aldın e bari oynat o da yok[/QUOTE]
Bu onlarin görevleri gardas! |
LİGE KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ KADAR GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPILMIŞ VE HİÇ KİMSENİN TAHMİN ETMEDİĞİ KADAR KALİTELİ FUTBOLCULARIN KLUBÜMÜZDE OLDUĞUNUN FARKINA VARILMIŞTIR ASLINDA... BU DÖNEM ARA DÖNEM VE BÖYLE KALİTELİ OLAN BİR TAKIMINDA FUTBOLCULARINA HAKLI OLARAK BİR RABET OLACAKTIR... BUNUN 3 BÜYÜKLER VEYA BAŞKA TAKIMLARLA ALAKASI YOKTUR... TRANSFER SEZONUDUR VE TAKIMLAR KENDİLERİNE YARARLI OLACAK OYUNCULARI TRANSFER ETMEK İSTİYOR HEPSİ BU VE SİVASSPORDA BU AÇIDAN GERÇEKTEN BİR ALTIN MADENİ... VE ASIL BU DÖNEMDE MEDYA HABER UĞRUNA ASLINDA BAZI ŞEYLERİ KÖRÜKLÜYOR... LÜTFEN BİZ BU MEDYANIN OYUNUNA GELMEYELİM VE KÖRÜĞÜ ÜFLEMEYELİM... BİZİM İÇİN TAKIMIMIZ İÇİN VE SİVASSPORUMUZU BU GÜNLERE GETİREN FUTBOLCULAR VE YÖNETİM İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLUR İNŞALLAH DİYELİM...
|
Hosuma gitmedi
Benim hosuma gitmedi arkadaslar, adamlar birde üste para istiyor, samimi söyleyim ben onlardan Musa Kus icin üste para isterdim. Musa gercekten kaliteli bir oyuncu. Ahmed Hassan´a karsi verilseydi eger ozaman belki üste para verilirdi.
|
[QUOTE=Sarkdakikisla58]musa gitmese iy olur ama korayda kötü futbolcu deyil[/QUOTE]
bencede abi cünki musa kus bize cok faydali |
NE ICIN PARA ISTIYORLARMIS,ACABA BOYUMU DAHA UZUNMUS?:)
MUSA ONDAN DAHAMI ASAGI OYUNCU? BENCE YÖNETIM MUSAYI VERMEMELI! |
Simdide Besiktas cikti.
Galatasaray istemeseydi o oyuncuyu Besiktas o nu istemezde. Galatasaray giciklik olsun diye öyle yapiyorlar. Adam zaten GS´ye gelmek istiyormus... Aman gelmesin hic bir takima gitmesinler sivasa zaten oyuncu lazim oda giderse... en iyisi sivas o futbolcuyu vermesin ama yerinede Korayi birde Volkani alsin ;) TRANSFER LAZIIIIIIIIM |
miitan_58 den selamlarela
ya arkadaslar oncekı hemsolarımın soyledıklerıne ınanıyorum bunlar sadece spekulasyondan oteye gıtmeyen seylerdır yınede sivasspor hgakkında hayırlı olsun
|
Musa şimdi kimle takas yapılcak anlamadım walla..
|
BU wolkan hangi wolkan onu anlamadım
|
[QUOTE=meric]BU wolkan hangi wolkan onu anlamadım[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Gs li wolkan!!![/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25. |