![]() |
Hepsi bir birinden güzel ama hepsine birden oy veremiyoruz bende oyumu kullandım
|
bunların hepsi iğrençççççççççççççççç
|
Ben bir sürü Slogan yazmistim
ben bir sürü slogan yazmistim ama malesef hicbiri secilmemis. Salik olsun.
|
HEPSİ ÇOK GÜZEL AMA İKİSİ ARASINDA OYUMU KULLANIRKEN TERETTÜD ETTİM.BEYNİNİZE SAĞLIK..
|
[QUOTE=AYDIN1985]ben bir sürü slogan yazmistim ama malesef hicbiri secilmemis. Salik olsun.[/QUOTE]
Bende yazmıştım hatta % 6 lara kadar çıkmıştı oyum.Fakat buraya seçilmemiş. Canları sağolsun. |
[QUOTE=UMTçarşı]bunların hepsi iğrençççççççççççççççç[/QUOTE]
daha güzelini sen bul o zaman..... biz de görelim |
[QUOTE=arifcoskun]Bende yazmıştım hatta % 6 lara kadar çıkmıştı oyum.Fakat buraya seçilmemiş. Canları sağolsun.[/QUOTE]
arif bey o ilk slogan yarışması idi...bu ikincisi.... birinci ve ikinci yarışmada en fazla oyu alan 15 slogan finalde son kez yarışacak..... |
[QUOTE=AYDIN1985]ben bir sürü slogan yazmistim ama malesef hicbiri secilmemis. Salik olsun.[/QUOTE]
aydın gardas...elimizden geldiği kadar objektif olmaya çalıştık..sloganların hepsi cok güzel ve bazılarıda birbirine cok benzediği için birleştirdik...gönül isterdiki tüm sloganları oylamaya sunabilsek ... ama anket malesef en fazla 15 şıktan oluşuyor..... seçim konusunda hoşgörünüze sığınıyoruz |
[QUOTE=gakgo58]arif bey o ilk slogan yarışması idi...bu ikincisi....
birinci ve ikinci yarışmada en fazla oyu alan 15 slogan finalde son kez yarışacak.....[/QUOTE] Anladım teşekkürler.Ben karıştırdım affedersiniz |
oylamaya devam....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40. |