![]() |
YENI YÖNETIMI KUTLUYORUZ!!!
1967 Taraftarlar derneğinin yeni yönetimini kutluyorum.
Sivasspor adına bundan sonrada güzel işler yapacağınıza kalpten inanıyoruz. Bundan sonraki çalışlamalarınızdada başarılar dileriz. Sivasspor.com olarak Sivasspor adına güzel iş yapan herkese destegimiz sonsuzdur. Yeni katilan arkadaslarida özellikle kutluyorum. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. |
[B][COLOR="Blue"][CENTER][I]dün derneğimizin olağan kongresi oldu.çok güzel geçti ve yeniden sayın eski dernek başkanımız yalçın korkmazgil getirildi.mutluyuz ve sevinçliyiz biz 1967 genc tarftar derneği üyeleri olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. tabiki başta dernek başkanımız sayın yalçın korkmazgil dahilinde bu yola baş koyup omuz omuza verip devamlı takımımızın iyi ve kötü günündede daima yanında olacağız. sivassporumuzu her ve nezaman nerde olursa olsun daima desteklemeye hazırız...![/I][/CENTER][/COLOR][/B]
|
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]2 senedir derneğimizn başkanlığını sürdüren[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YALÇIN ABIMIZ[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]tekrar güven tazeledi.yeni görevinde başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar..[/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]2 senedir derneğimizn başkanlığını sürdüren[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YALÇIN ABIMIZ[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]tekrar güven tazeledi.yeni görevinde başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar..[/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]değerli başkanımız sayın [/COLOR][COLOR="Red"]YALÇIN KORKMAZGİL[/COLOR] [COLOR="Blue"]başta olmak üzere tüm yönetime başarılar dilerim...[/COLOR] |
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN ALLAH UTANDIRMASIN
|
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]2 senedir derneğimizn başkanlığını sürdüren[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YALÇIN ABIMIZ[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]tekrar güven tazeledi.yeni görevinde başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar..[/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Red"]BAŞTA BAŞKANIMIZ YALCIN KORKMAZGİL VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLERİM BİZEDE DENETİM KURULU GÖREVİNİ VERDİGİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH UTANDIRMASIN[/COLOR][/CENTER][/B] |
HAYIRLI UĞURLU OLSUN..ALLAH UTANDIRMASIN...
DARISI İSTANBULDA KURULMASI PLANLANAN İST. DERNEĞİNE |
..
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"]değerli başkanımız sayın [/COLOR][COLOR="Red"]YALÇIN KORKMAZGİL[/COLOR] [COLOR="Blue"]başta olmak üzere tüm yönetime başarılar dilerim...[/COLOR][/QUOTE]
YÖNETİM KURULUNU TEBRİK EDERİMMM |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]ALLAH UTANDIRMASIN....İNŞALLAH YENİ YÖNETİM KURULUMUZ İLE DAHA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ..BENDE ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN BEN YİNE GÖREVİMİN BAŞINDAYIM GÖREVİM GENEL MUHASİP[/B][/QUOTE]
[B]ABİ BİŞİ SORCAM DA KIZMA GENEL MUHASİP NE DEMEK.. :confused: :confused: [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:10. |