![]() |
bu hafta herkes kaybettiği için bu hafta bizim için nötr geçmiş sayılır..en azından sezon sonuna aradaki puan farkı erimeden bir hafta daha yaklaştık ama bu mağlubiyetler nereye kadar?? gerçek hedef; 3. lüğü zor kurtararak süper lige çıkmak mı yoksa 1. olarak çıkmak mı? bizim topçular bunu bi düşünse iyi olur. :(
|
GARDAŞ DESTEK VERDİK N'OLDU MARDİN ELİMİZE VERDİ GİTTİ.ÇIKIP TARAFTARMI OYNASIN.BELKİ 20 DERECE SICAKTA GÜNEŞ TEPEMİZDE YİNE GOLÜ YEDİK SUSMADIK OLUR DEDİK .AMA YOKYA RUH KALMAMIŞ.
YAZ DEMEDİK KIŞ DEMEDİK .... |
ALLAHA ŞÜKÜR MANİSA.ERCİYES VE KOCAELİ İLE BURSA PUAN KAYBETTİ BİRDE PUAN FARKI BU KADAR OLMASAYDI NASIL OLURDU...MİRAS YEDİK BİTTİ ŞU ANDA..
|
insallah bir an önce futbolcular ve teknik heyet kendini toparlarda böyle devam etmez
|
İSTERSE DÜZELMESİNLER .ARTIK YETER BİZİMDE BİR SABRIMIZ VAR...
|
[quote=Yildizelili58]BU KADAR REZILLIK OLURMU
MARDINE BE BU MU SAMPIYON ?????[/quote] gardaş sivaslı her yerde sivaslı bizi 28 haftadadır lider yapan bu takım ama bir ıkı yenılgıden hemen sampıyonluk gıttı dersek bu iş boyle olmaz.LUTFEN [b][u]__________________________ HEP DESTEK TAM DESTEK[/u][/b] |
Ya nooldu bu takıma...stres midir ? motivasyon eksikliğimidir bilmiyorum.. Herkes süper lig havasına erken girdi herhalde... Ama yürekten inanıyorum Sivasspor toparlanacak ve şampiyon olarak süper lige çıkacaktır
|
[color=darkred][i][b]TEK ŞAMPİYON HEP ŞAMPİYON....[/b][/i][/color]
|
insallah takim toparlanirda sampiyon olarak bitiririz ligi yoksa basimizda yola yola sac kalmadi
|
[size=2][color=blue][b]EMİNİM ONLARDA BU OLANLARIN FARKINDADIR HEMDE BİZDEN DAHA FAZLA... SONUCTA ONLAR BİZDEN DAHA İYİ ANLAYACAK DURUMDA... BU HAFTAKİ MERSİN MACIYLADA GERCEK SİVASSPORU GOSTERECEKLERİNE İNANIYORUM... :wink: :wink: [/b][/color][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36. |