![]() |
uzun bi süre düşündüm ve sivasın en ünlüsünün KANGAL olduğuna karar verdim çünkü dünyanın heryerinden tanınıyor :lol: :lol:
|
[size=6][color=red][b][i]beyler hıc bosuna ugrasmayın en karızması İbrahim toraman bu böyle bline alın sıze guzel bı resım ıbrahim abım en karızmasıdır valla resmı ekleyemıyrum kusura bakmayın [/i][/b][/color][/size]
|
[size=7][color=darkblue]bence de ibrahim torman [/color][/size]
|
aslında bana sorarsnız doğru sölemek gerekirse en karizmatik sivaslı başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ dır...
|
bence en karizmatiği İsmail y.k :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
|
BEN Bİ FOTOĞRAFIMI GÖDERİYİM DE KARİZMA GÖRÜN :lol: :lol:
ŞAKA Bİ TARAFA, YİĞİDOLARIN HEPSİ KARİZMA BE YAA ÇOKELİĞİMİZ BİLE KARİZMA VALLA... |
[quote=SONMEZ]BEN Bİ FOTOĞRAFIMI GÖDERİYİM DE KARİZMA GÖRÜN :lol: :lol:
ŞAKA Bİ TARAFA, YİĞİDOLARIN HEPSİ KARİZMA BE YAA ÇOKELİĞİMİZ BİLE KARİZMA VALLA...[/quote] eeee hadi gönder de bakalim :P bir sol yan köseye bak görürsün (kazmayi)Karizmayi!!! |
aslında bana sorarsnız doğru sölemek gerekirse en karizmatik sivaslı başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ dır...demis arkadas valla dogru demis
|
ha gardaslar Ümit ozat,ali ibicek,de var onlarda benim mahallelemin adami.birazda efsanelerin isimleri yazilsa de hadiii.
baslayayim. Nurettin sarisozen,zarali halil gerisinide sizyazin |
YAA ÇAĞLAYAN GARDAŞIM, ŞU SOL TARAFDAKİ RESMİNİ (KAZMAYI)
KALDIRSANA YAA... OĞLUM (FURKAN) GORÜNCE GORHUSUNDAN OBİR ODAYA GAÇTI GARİBİM... :lol: :lol: DUR GEDİB Bİ BAHIYIM NEĞDİYOR ?... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50. |