![]() |
[quote=türkçerap_yakup]bu bütün anadoluda böyledir...girin bakın kocaelinin,bursanın,konyanın v.s.... sitesine...hep bizans yazarlar...[/quote]
YAKUP BİZANS ONLARIN KAFASIN DAN GALİBA DAHA SİLİNMEMİŞ NE DERSİN 1453 DEN SONRA TARİİH DEKİ YERİNİ ALDI SİZLER RAHAT OLUN |
[b]ben şu bizans konusuna açıklık getireyim fatihin istanbulu fethettiğini bende biliyorum
ayrıca ATATÜRK çü bir insanım istanbuldada 5 yıl yaşadım ama şunu söyleyeyeim ben istanbul takımlarına gıcık olduğum için onlara bu şekilde hitap ediyorum kimsede değiştiremez KAHROLSUN BİZANS İLLEDE SİVAS[/b] |
[b]ben şunuda belirtmek istiyorum bu sitede silinecek topicler eski topicler silinsin yenileri silmeyin
kilitlemeyin ben bu sitenin en faal üyelerinden biriyim şimdiye kadar benim açtığım hiç bir topic silinmemişte ama bu şimdi böle değil benim iki tane topicim silindi bir daha silnmesin ben topiclerimde içimden gelebleri yazıyyorum kimseye saygısızlık yapmıyorum ama bundan sonra açacağım top,cler silindiği takdirde gereken cevabıda veririm BANDIRMADAKA TEK SİVASSPORLU SERKAN KAHROLSUN BİZANS İLLEDE SİVAS İLLEDE SİVAS [/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18. |