SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIVASSPOR/Trabzonspor Maci Tahmin ve Yorumlari (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5462)

twity_58 12.09.2005 07:14

sivasspor:2
trabzon:1 gibi gelıyor bana artık yapalım bunu samsuna yaptıgımız gıbı baska karadenız takımına da aynısını yapalım :D

mehmet34 12.09.2005 07:23

YENECEĞİZ

[b]SİVASSPOR-2
TRABZONSPOR-1[/b]

sivaslim58 12.09.2005 07:26

Dünkü maçı seyrettim ve sadece bir hayal kırıklığı.1-2 kişi haricinde ne yaptığını bilmeyen top benden gitsinde nereye giderse gitsin anlayışı.Bir amatör futbolcunun bile yapmayacağı bir hareketi yaparak futbolcunun topu eline alması.90 dakika boyunca 1 veya 2 kere rakip kaleye gittiğimiz bir maç.Galatasaraylı futbolcular ve bizim kalecimiz arasında geçen bir maç oldu.Bu futbolla bu anlayışla trabzonu yenmek münkünmü çok zor.

Sweetgirl 12.09.2005 07:27

[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]insallah yeneriz! ama galatasaray macindan sonra hic umudum kalmadi! yinede tahmin olarak beraberlik derim ben![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

34-murat-58 12.09.2005 07:54

fıyasko olabılır...

gonlumden sıvasspor yensın gecıyor ama engeller var........
engel 1 olımpıyat stadı..
engel 2 macın gunu yanı cuma
engel 3 macın saatı yanı 20:00
engel 4 lorant
bır defa bu stadta cuma 20:00 de kımse maca gıtmez..
yanı sıvassporlular gıtmez dıyorummmm.
trabzon taraftarı gıder.
macın saatınde herkez ısten yenı cıkıyor zaten gıtmek gelmek bır ezıyet..
ve televızyon verıyor kımse gıtmez ben gıderım...
sıra lorantta gs macında oynattıgı taktık berbattı..
defansta bır lorant eksıktı ne bu ya....
10 kısı defansla oynayan super lıgde ben takım gormedım..
goren varsa haber versın. norma ltopunu oyna zaten 2:0 yenıldın belkı sonuc daha farklı olurdu..gecen sene atak oynuyorduk ve ıyıydık....
tamam temkınlı oyna ama hıc cıkmazsanda adama gulerler.....
yınede ınsallah yenecegız.........

CÜSSKB-Aynur 12.09.2005 08:04

Sivasspor 1
Ts.0

ErdalGüler 12.09.2005 09:01

Bu Maçı Alırız

[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Bence Sivasspor Defansı çok iyi, orta ve ileri uçlardada top yapabilirsek maçı kesin kazanırız.
Çünkü Trabzon Galatasaraydan kötü oynuyor ve biz Galatasaraya şanssızlık eseri yenildik...

Bence
Sivasspor : 2 - Trabzon : 1
maçı alırız....[/B][/FONT][/COLOR]

agca58 12.09.2005 09:11

[QUOTE=mergesenli_58]bir trabzonsporlu olarak trabzonun yenilmesini istyiorum cunku sivasliyim
sivasspor..0
trabzonspor0 diye dusunuyorum.[/QUOTE]
YA BU NASIL MANTIK ALLAHINI SEVERSEN..TRABZONSPORLU OLARAK SİVASIN YENMESİNİ İSTERİM...KARDEŞİM ARTIK SENİN MEMLEKETİN SÜPERLİGDE..BIRAK TRABZONU FENERİ GALATAYI BJK Yİ..ARTIKK SİVASSPOR ZAMANI..

agca58 12.09.2005 09:21

[QUOTE=sivaslim58]Dünkü maçı seyrettim ve sadece bir hayal kırıklığı.1-2 kişi haricinde ne yaptığını bilmeyen top benden gitsinde nereye giderse gitsin anlayışı.Bir amatör futbolcunun bile yapmayacağı bir hareketi yaparak futbolcunun topu eline alması.90 dakika boyunca 1 veya 2 kere rakip kaleye gittiğimiz bir maç.Galatasaraylı futbolcular ve bizim kalecimiz arasında geçen bir maç oldu.Bu futbolla bu anlayışla trabzonu yenmek münkünmü çok zor.[/QUOTE]

GARDAŞ KATILIYORUM SANA..AMA TOPU ELLE ALMASINDA YAN HEKEMİN BAYRAĞINA ALDANARAK ALDI AMA KARARI ORTA HAKEM VERİYO VE DÜDÜK SESİNİ DUYMADAN NEDEN ELİNE ALIRSINKİ TOPU..

agca58 12.09.2005 09:23

BÖYLE FUTBOL OLMAZ..

[QUOTE=sivaslim58]Dünkü maçı seyrettim ve sadece bir hayal kırıklığı.1-2 kişi haricinde ne yaptığını bilmeyen top benden gitsinde nereye giderse gitsin anlayışı.Bir amatör futbolcunun bile yapmayacağı bir hareketi yaparak futbolcunun topu eline alması.90 dakika boyunca 1 veya 2 kere rakip kaleye gittiğimiz bir maç.Galatasaraylı futbolcular ve bizim kalecimiz arasında geçen bir maç oldu.Bu futbolla bu anlayışla trabzonu yenmek münkünmü çok zor.[/QUOTE]

GARDAŞ KATILIYORUM SANA..AMA TOPU ELLE ALMASINDA YAN HEKEMİN BAYRAĞINA ALDANARAK ALDI AMA KARARI ORTA HAKEM VERİYO VE DÜDÜK SESİNİ DUYMADAN NEDEN ELİNE ALIRSINKİ TOPU..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:01.