SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Manisadan herkese selam.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=550)

GuNaY 04.04.2005 22:50

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH WAY ALLAH RAZI OLSUN FEDERASYONDAN... YANİ BUNADA KILIF BULDUNYA NE DİYİM DAHA BEN YENEN ADAM HERYERDE YENER... HELE 9 KİŞİYİ NEYSE GARDAS SİZİN MACTAN SONRA 5 OLACAK ZATEN BİZ DERT ETMİYOZ... OLABİLİYORSANIZ SİZDE OLUN LİDER... DAVULUN SESİ UZAKTAN HOS GELİRMİS

FatihSoner58 04.04.2005 22:51

[quote=kizilok]yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an[/quote]

Iyiki bi lidersiniz deil biz bayaaa bi lideriz. Birakmayada hic niyetimiz yok...

kizilok 04.04.2005 22:53

dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler..

GuNaY 04.04.2005 22:59

[quote=kizilok]dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler..[/quote] ET GARDAS SONUCTA İDDİA PARAYLA DEİLYA :lol: :lol: :lol: OLSADA BİTİREMEZSİNİZKİ ZATEN... İYİ OLDUGU ZAMANLARDAS OLSAYDINIZ BARI... HİC LİDER OLDUNUZMU BU YIL???? HAYIR NEDEN CUNKİ BİZ VARIZ

kizilok 04.04.2005 23:03

iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi..

GuNaY 04.04.2005 23:05

[quote=kizilok]iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi..[/quote] GARDAS BİZİMKİ DEGİYOR DİYOSAN AMAN BİZ SİZİN GİBİ OLMAYALIM... NE ŞAŞALARLA BASLADINIZ LİGE HERSENE OLDUGU GİBİ VE SİMDİ GORUYORUZ... BİZ BOYLE İYİYİZ... İSTER DEGSİN İSTER DEGMESİN... HAAA DEGMESE DAHA İİ TABİİ EN AZINDAN AYAGIMIZ TAKILMAZ CIKINTILARA

ariffr58 04.04.2005 23:10

manisali gardas eger sizdeki butçe(vestel)bizde olsa
$u an sizin rakibiniz degil birinci ligde $ampiyonluga
oynardik degilmi?

CAGLAYAN 04.04.2005 23:14

[color=red]Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!! [/color]

kizilok 04.04.2005 23:21

[quote=CAGLAYAN][color=red]Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!! [/color][/quote]

ben sadece 2 puan önümüzdesiniz birazcıkta mütavazi olmakta fayda var anlamında yazdım çağlayan kardeş.Hayalperest veya puanlarınızı başkasının verdiği anlamda değil yanlış anlaşılmasın

ElbeyLi58 04.04.2005 23:23

[quote=kizilok]yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an[/quote]
sen nedesen haklisin
arkanizda hem Zorlu Sirketi var vede Amerikan sirketi
helal nasilda aniyon sen futboldan size bol sans

[color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:06.