![]() |
-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI
Tüm sivaslı hemşerilerimizi 12 martta bekliyoruz lütfen katlımın çokluğu için hepberaber çalışalım. 3.toplantımız bir gövde gösterisi şeklinde olsun.
|
duyan duymayana duyursun :)
|
[QUOTE=LütfiÜnal]Istanbuldaki Sivasli gardaslarimin saglam adimlarla uzun vadeli ve güclü bir dernek kurma calismalarini yakinen takip ediyorum.Katilan herkes fedakarlik yapmaya hazirim yetreki Sivaslilar blrlessin diyor.Buradan fedakarlik yapan herkesi tebrik ediyorum .Insallah basarili ve bizlerin gögsünü kabartan bir dernek kuracaksiniz bundan eminim.Egerki tüzügünüzde yurt disindan üye kabul ederseniz beni hemen üye yapabilirsiniz.Insallah Istanbula gelince Sivas sevdalisi insanlarin bir arada oldugu bir evimiz daha olacak.[/QUOTE]
Tüm amacımız da aynı çatı altında birleşmek Lütfi Bey , şeref duyacağız üyeliğinizden ve katılımlarınızdan. |
[QUOTE=LütfiÜnal]Istanbuldaki Sivasli gardaslarimin saglam adimlarla uzun vadeli ve güclü bir dernek kurma calismalarini yakinen takip ediyorum.Katilan herkes fedakarlik yapmaya hazirim yetreki Sivaslilar blrlessin diyor.Buradan fedakarlik yapan herkesi tebrik ediyorum .Insallah basarili ve bizlerin gögsünü kabartan bir dernek kuracaksiniz bundan eminim.Egerki tüzügünüzde yurt disindan üye kabul ederseniz beni hemen üye yapabilirsiniz.Insallah Istanbula gelince Sivas sevdalisi insanlarin bir arada oldugu bir evimiz daha olacak.[/QUOTE]
BAŞKANIM SİZLER ZATEN BİZİM ONUR ÜYEMİSSİNİZ NE DEMEK SİZLER BİZİ GURBETDE TEMSİL EDİYORSUNUZ BİZDE SİZİ ANA VATANDA |
3. DERNEK TOPLANTISINA TÜM YİĞİDOLAR DEVATLİDİR.
YER: ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' TARİH:12 MART 2006 SAAT:15.00 |
HEPİNİZE KOLAY GELSIN ÇALIŞMALARINIZDA HEMŞOLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNNNN
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]ben de katılamadım , bi daha ki toplantıya inşallah katılırım....[/COLOR][/FONT][/B]
|
[QUOTE=LİS67_MERİÇ][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]ben de katılamadım , bi daha ki toplantıya inşallah katılırım....[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Blue"]ınsallah gardas bu seferkı toplantı anadolu yakasında olacak [/COLOR][/I][/B] |
[B][I]lutfı baskanım tesekkur ederız verdıgınız guzel anlam dolu mesajınız ıcın bu yola bas koyduk ınsallah emın adımlarla koklu bır dernekkuracagız [/I][/B] |
12 Mart 2006 toplantımızın yapılacağı Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz isimli mekanımız E-5 yolu üzeri üsküdar sapağında bulunuyor , eminiz çok güzel vakit geçireceğiz , aramızda olmanız , bize katılmanız ; bizleri mutlu edecek ve güçlü kılacaktır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |