![]() |
-->: Tahmin Yarışması Genel Puan Durumu
[QUOTE=YatodaSin]Bende 17 yim gardas :D[/QUOTE]
gardaş aramızda 4 puan fark var bu hafta seni yakalarım :D :D :D |
133. OLMUŞUM BE WAAAY
|
48. Etemtemizkan........ 24
büyük başarı valla nasıl tttttttttaaaaaaaaaa nerdeyim ya insaf ya biraz adam indirir demi aşagıya benim bir cok yazdığımı koymadın değilmi günay olsun önemli değil |
ya ustam sagol bende 155 lerde falanim...
cok gec katildim ama seneye insallah sampiyon sivas ve özsivasli1903 yani ben hehhee.... slmlar özsivasli Bugra... |
BİZ BERBAT DURUMDAYIIIIZ
|
[QUOTE=Etem-Murat]48. Etemtemizkan........ 24
büyük başarı valla nasıl tttttttttaaaaaaaaaa nerdeyim ya insaf ya biraz adam indirir demi aşagıya benim bir cok yazdığımı koymadın değilmi günay olsun önemli değil[/QUOTE] [B]abi neyseki sana söyledimde o hatadan vazgectin :D :D kurallar abi ne yapalım şaşmak yok:D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]23. Hafta itibariyle puan durumu (tüm liste)
58. SivasLady........ 21 [/B][/QUOTE] var mi benim gibisi konmusum [COLOR="Red"][B]58 [/B][/COLOR]e :D yerimden memnunum ben :D burda kalsamda olur eline saglik günay, bizler icin yoruluyorsun cok tskler ;) |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]68 . olmuşum yaww baya başarılı olmuşum dermişimmmmm :D[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]bu kadar adam ıcerısınden 79. olmusum yıne 1OUR DAN İYİ TAHMIN ETMİŞTİM.....İDDAA PROFESYONELI ONUR BEYY SİZ NAAPTINIZ :D ))===????[/CENTER][/FONT][/B]
|
1. Dağcı........ 63
2. Gunay........ 60 3. drummer........ 58 4. abircan........ 57 5. extrasivas........ 56 6. 5841........ 55 7. sevde58........ 53 [B]ilk beşe giremedık. bakalım bu hafta ne olacak[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03. |