SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON MAÇTAKİ TARAFTARI İSTİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6641)

serhankaburcuk 11.03.2006 21:32

-->: SON MAÇTAKİ TARAFTARI İSTİYORUZ

[QUOTE=IsYaNKaR]evet abi aynen katılıyorum.bu goruse sadece ben değil.yönetimde katılıyo :). bosuna her mac oncesi taraflarları maça davet etmiyorlar.aslında bizlerin oyle acıklamalara gerek kalmadan stadyumu doldurmamız gerek..[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkeste bu bilinç yok kardeş....İnşallah taraftarımız bu bilince ulaşır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

erhan5834 11.03.2006 21:54

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][CENTER]evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....[/CENTER][/I][/B]

serhankaburcuk 11.03.2006 22:01

[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER]evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

[I][B][CENTER][COLOR="Navy"]Her zaman hep destek tam destek vermeliyiz....[/COLOR][/CENTER][/B][/I]

bugrakova 11.03.2006 22:25

inşallah bütün maçlarda bu taraftar olur sezon bitmek üzere ama taraftar yeni açılmaya başladı

1967_DERNEK_10UR 11.03.2006 22:28

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SERAHAN REİS BİZİMDE ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ BU İŞTE TAKIM KAZANMAK İSTEDİĞİ ZAMAN TARAFTARDA HAVAYA GİRİYOR.SEN BERABERLİĞE OYNARSAN KAPANIRSAN TARAFTARI NASIL HOŞNUT EDECEKSİN..İNŞALLAH ERCİYES MAÇINDA Kİ TARAFTARIN VERDİĞİ MESAJ ALINMIŞTIR..SAYIN LORANT HER MAÇ TAKIMI BU ŞEKİLDE GÖRMEK İSTİYORUZ..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

bugrakova 11.03.2006 22:34

onun için taraftarı ateşlemek sporcuların elinde maç güzel olunca taraftar da güzel oluyo

serhankaburcuk 12.03.2006 13:00

[QUOTE=bugrakova]onun için taraftarı ateşlemek sporcuların elinde maç güzel olunca taraftar da güzel oluyo[/QUOTE]

[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ama birde bunun tam tersini düşün....Taraftar iyi olunca takımda iyi oluyor....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

SivasLee_ 12.03.2006 13:48

bu taraftar olduk ça sivassporumuzun sırtı yere gelmez :) böle bi taraftar her takıma nasip olmaz :) taraftar her zaman sivassporun yanında :D ben izmitte olmama rağmen gönlümüz her zaman sivassporla :) yiğido :)

agca58 12.03.2006 14:22

herzaman böyle taraftarları bekliyoruz 4 eylül cehennemine

YatodaSin 12.03.2006 14:42

Bu denizli macindan sonra Genclere karsi gine stadi doldurmaliyiz insallah Erciyes macindaki destek gine yapilir ve Gencler gibi zor bir takimi yeneriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53.