![]() |
-->: LORANT: "FELAKETTI"
[QUOTE=bugrakova]lorant a bağlamıyoruz da biraz da suç ondaa...[/QUOTE]
ONA BAKARSAN HERKESİN SUÇU VAR... AMA SEZON SONUNA KADAR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRİLMEMELİDİR. BUNUN SONUÇLARI DAHA AĞIR OLABİLİR. YÖNETİMDE ELBETTE BU OLANLARI GÖRÜYORDUR VE SEZONSONUNDA GEREKİRSE LORANTI GÖNDERİRLER. AMA ŞİMDİ KENETLENME VE TAKIMA DESTEK OLMA ZAMANI KÖSTEK DEĞİL... |
ligde kalmamiz icin evimizdeki maclara artik siki sarilmamiz lazim...
evimizde 3-4 mac alirsak ligde kaliriz... bu hocanin yerinde baska hoca olsaydi bi türk hocasi,kesin simdi kayserinin yerinde olurduk... korkunun ecele faydasi yok... gecen hafta mükemmel bi mac ayni kadro ayni takim bu hafta felaket bi skor 0:4... ayip ya yönetim artik bi el atin bu ise... lorant görmüyo korkak oynamayi bülent hocadami görmüyo??? lütfen,lütfen,lütfe... bu lig cok seye gebe... hersey olabilir, olan bize olmasin... slmlar özsivasli bugra... |
Lorant arkandayız. Lige yeni cıkmıs bir takım icin cok güzel. 4-0 da yeniliriz 5-0 da yeneriz hele bi bu seneyi atlatak da seneye bakarız
|
FELAKET ARA TRANSFERDE YAPILDI..
Eldeki kadro bu kadar,ancak ara transfer bir fırsattı bu fırsat hoyratça harcandı...takımın çok sıkıntılı olduğu bir sırada , gong imdadımıza yetişti ve ara transfer dönemine girdik, ara transferde elle tutulur takıma faydası dokunan hangi futbolcuyu aldık ? brezilya,afrika, almanya, mısır,polanya tur atıldı durduldu, onu aldık, bunu aldık denildi fos çıktı... transfer sezonunun kapanmasına saatler kala taraftarın ağzına bir parmak bal sürmek için EDSON alındı...10 dakika Galatasaray karşısında oynatıldı o kadar. niçin takımda iş yapacak maçın kaderini etkileyebilecek oyuncu alınmadı..alınanların performansı da ortada hiç bir katkıları yok...yazık bunlara vericek paralara..yazık.. |
[B][I]evet tam anlamıyla bı felakettı ama tum sucu loranta yıkmak mantıksız lorantın ıstedıgı gıbı bı futbolu oyuncuların sahaya yansıtamadıgını soylemıs haklıdırda bu mac husranla bıttı onumuzdekı maclara bakacaz artık ınsallah gereken dersler cıkarılmıstır baska bı macta bu husranı sivassporumuzun kaldırması bırazzor olur [/I][/B]
|
yani ne yazacam bilmiorum Noluyor Bize ? Ne sıkıntımız var cozemedim ? yonetim desen super ... taraftar desen super... Ne oLuyor bize ?
|
BU MAÇ İÇİN TEK KELİME SÖYLENİR FELAKET AMA SADECE SAHADAKİLER DEGİL DISINDAKİLERDE FELAKET.TÜRK FUTBOLCUSU 1 MAÇLA HAVAYA GİRİP DEVAMINI GETİREMEZ SÖZÜ BUGÜN GÖRÜLDÜ.AMA YERLİ YABANCI BİRİBRİNE UYDU TAKIM OLARAK,SORUMLUSU GEREKLİ TEDBİRİ ALMAYAN TEKNİK EKİPTİR.ERCİYES MACIYLA LİGİN BİTMEDİĞİNİ TAKIMA HATIRLATMALILARDI AMA ZAFER SARHOSU OLDUK VE SONUC SEZONUN EN FELAKET SONUCU!!!
|
biz asıl felaketi sattığımız ve alamadığımız futbolcuyla yasadık aldıklarımızsa saten ardiyelik geneli
|
[B][I][CENTER]lorant biyerde yanlış yapıyo ama nerde defans oynatmasımı korkak oynatmasımı ama hata var emeklere yazık diyorum sadece.....ama lorant bu takımın başındaysa şuan mecburen güvenmek gerek....[/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="Blue"]ben bu farklı yenilgiden sonra dananın altında buzağı arıyorum neden derseniz denizli diyar bakır düşme potasında ve denizli bu gün bizi rahat bir şekilde yendi birazcık olsun düşme yerinden birzcık olsada uzaklaştı son olarak şunu söylüyorum TOPARLANIN BEYLER DALGA GEÇMEYİN[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |