![]() |
muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?
|
[color=darkred][b][size=2]ARKADASLAR...
BU BAYRAĞI KİM DİKEBİLİR..FİKRİ OLAN TANIDIĞI OLAN ADRES TLF. NE VARSA BİLDİRSİN... BEN MALİYETİNİ ARAŞTIRAYIM...[/size][/b][/color] |
[size=2][color=red][b]HARİKA FİKİR,
DESTEKLİYORUM[/b][/color][/size] |
bravo dede super fıkır sonuna kadar desteklıyorum.
artı benım de bir isteğim var super lıgı garantıledıgımızde istasyon caddesının kapatılıp meshur sivas agırlamasını ceksek başta mecnun baskan , teknık kadro ve futbolcular. bu arada bayrağı ergin abi dıkebılır |
[quote=sVs]muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?[/quote]mehmet çağlayanın kardeşi kemal çağlayan sivassporda yönetici...
|
[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size][/quote]hobaaa...muhteşem olur ya..düşünemiorum ..boğaz köprüsünden aşağı sivasspor bayrağı..offfff offfffffffffff
[size=2][b][i]İnşallah olacak kafanızı yormayın...Biraz zaman..[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size][/quote]
[size=2][color=blue][b]cerrah baba yine yapacak babalıgını helal walla :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
[quote=sVs]muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?[/quote]
MERAK ETME GARDAS, SEN BURAYA YAZ YETER, BURASI SÜREKLI YÖNETICILER TARAFINDAN IZLENIYOR. |
Sevgili Gardaslarim bayrak fikri cok güzel ve ve kesinlikle desteklemek icin elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.Bu takima dünyanin en büyük bayragi yakikisir ama bayragimizi bogaz köprüsüne degilde Sivas"ta bir yere asilmasini tercih ederim.TAS YERINDE AGIRDIR....
|
rüstü abi sariyer macina giderken beni yoldan alirsan memnun olurum yolunun üstündeyim zaten sana zahmet olmassa
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:56. |