![]() |
arkadaşlar memleketim sivas onun için tabiki sivas sporu destekliyorum ama ben sarıyerde büyüdüm sarıyeride destekliyorum yani bu hafta benim için çok zor bir hafta üzgünüm :cry: sarıyerin durumuda belli şuanda pek iyi değil napalım iyi olan kazansın
|
[quote=DisiKartal_58]arkadaşlar memleketim sivas onun için tabiki sivas sporu destekliyorum ama ben sarıyerde büyüdüm sarıyeride destekliyorum yani bu hafta benim için çok zor bir hafta üzgünüm :cry: sarıyerin durumuda belli şuanda pek iyi değil napalım iyi olan kazansın[/quote]
Valla seninki de zor iş be... Sivasspor bi yanda, Sarıyer bi yanda, Beşiktaş bi yanda. :lol: |
eee disikartal,
artik kararini verme zamani geldi :P |
TARİHİ TEKRAR YAZIYORUZ
Kimse SİVASSPOR'a çamur atmasın, bahane yaratmasın. Çocuklar bileğinin hakkıyla çatır çatır gol atıp yeniyorlar, SİVASSPOR'da gümbür gümbür geliyor. Sağolasın İsmail Hoca, Sivas'ın makus talihini yenip, üzerindeki ölü toprağını atıyorsun. Sivas'ta, İş kapısı yok, umut yok, para yok, çile çok. Ama şimdi hiç olmazsa bir tatlı kaşığı kadarda olsa yüreklerimizde mutluluk var. Sayenizde Futbol Tarihimiz tekrar yazılıyor.Hepiniz sağolun, var olun... Taraftarlara (özellikle Yeniçeriler ve Çılgınlar 58'e) ayrıca teşekkürler. Yüreğinize sağlık, sağolun... (İzmir'den KINIK KARDEŞLER adına). |
Arkadaşlar, canlarım benim...
Dünkü yazıyı ancak bugün gönderebildim, burada İzmir ve Ege bölgesinde (buna TRT'de dahil) Sivasspor'un başarısı hiç önemsenmiyor, sanki maç Tanrı'nın bir lütf-u, hakemin bir lütf-u gibi gösterilip hediye penaltılarla kazanmışız gibi aksettiriliyor. Dün akşam (pazartesi TRT-3'te) izledik, penaltılar buz gibi penaltı. TRT sanki şampiyonluğa giden bir takımın hocası değilde sıradan bir takım hocası ile konuşur gibi geçiştiriyor. Yerel basında aynı davranınca bende dayanamadım dünkü yazıyı yazdım... Olsun biz efendiliğimizi bozmayalım. Her zaman centilmen ve sportmen olalım. Başarımızı ancak başarabilenler ve çalışanlar alkışlayacaktır... Sarıyer maçının sonucunuda 3-0 veya 3-1 diye tahmin ediyorum. |
[quote=izmirliyigido]Arkadaşlar, canlarım benim...
Dünkü yazıyı ancak bugün gönderebildim, burada İzmir ve Ege bölgesinde (buna TRT'de dahil) Sivasspor'un başarısı hiç önemsenmiyor, sanki maç Tanrı'nın bir lütf-u, hakemin bir lütf-u gibi gösterilip hediye penaltılarla kazanmışız gibi aksettiriliyor. Dün akş** (pazartesi TRT-3'te) izledik, penaltılar buz gibi penaltı. TRT sanki şampiyonluğa giden bir takımın hocası değilde sıradan bir takım hocası ile konuşur gibi geçiştiriyor. Yerel basında aynı davranınca bende dayanamadım dünkü yazıyı yazdım... Olsun biz efendiliğimizi bozmayalım. Her zaman centilmen ve sportmen olalım. Başarımızı ancak başarabilenler ve çalışanlar alkışlayacaktır... Sarıyer maçının sonucunuda 3-0 veya 3-1 diye tahmin ediyorum.[/quote] İzmir basınınında ege basınınında ben ta ...... abi kusura bakmayın bende aksam ege tv yi izledim adamlar sivassporu ve sivası çekemiyorlar...Ama kolaymı karşıyakaya 3 altaya 3 tabi zorlarına gider.... |
Serhan kardeşim,
Sen neredesin, İzmir'de misin? Ege Tv'yi izlediğini belirtmişsinde. |
[quote=izmirliyigido]Serhan kardeşim,
Sen neredesin, İzmir'de misin? Ege Tv'yi izlediğini belirtmişsinde.[/quote] BEN istanbuldayım ama kablolu tv var...oradan ege tv antalya tv ve olay tv bursanın takip ediyorum pazartesi aksamları.... |
[quote=kazak]turkiyenin en cok kayitli nufusuna sahip ilinin takimi nasil olurda hala ikinci ligde olur 24 yildan bu yana icim kan aglayarak dusunur ve uzulurum.hadi sivassporum guldur yuzumuzu....[/quote]
inşallah bu günler yakındır gardaşım merak etmeyin |
Altay galibiyeti tüm Sivaslıları olduğu gibi benide çok mutlu etti.Ben İzmir'de olduğum için bu sevinç iki kat arttı.İzmir medyası yine sağa sola sataşmaya basladı.Her mağlup oldukları Sivas maçı olduğu gibi yine yok Şampiyon belliyse biz neden oynuyoruz, yok Sivas 12 kisi oynamaya alısmıs bir takım...gibi saçma sapan yorumlara giriştiler.Dün Gökhan Bozyaka'ya şempanze diyen, bir maçın devre arsında Alsancak stadyumunun soyunma odalarının içler acısı hali nedeniyle soyunma odasına gitmeyip kale arkasında dinlenen takımımıza -Masallah burunlarıda tazı gibi koku alıyormus Sivaslıların-tarzı laflar eden zihniyet şempanzeliğinden bugünde ödün vermedi.Takımımın her İzmir takımını yenmesi beni gerçekten çok mutlu ediyor.
Sarıyer maçına gelirsek...Devre arası takımlar çok iyi hazırlanacaklar...Bursa Kocaeli potaya girdi.Manisa Elazığ erciyes zaten potada...Bunun için biz ilk olarak ilk yarıyı mümkün olabilecek maksimum farkla kapatmalıyız.Bunun içinde küçük gibi görünen maçlar çok önemli.Biliyorsunuz tek mağlubiyetimizi Mardin 'den aldık...Sivasspor rehavete kapılmaz her maça aynı ciddiyetle çıkarsa ŞAmpiyon takım olur...Bu sene Allah'a sükür camiamıza güveniyoruz.Maçlarda dolu tribünlere oynanırsa olay biter... Sarıyer maçı 2-0 biter. TÜM SİVAS SEVDALILARI... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... İZMİR'DEN YALNIZ KURT BASAYEV... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34. |