![]() |
iyide gardaslarim sergen gibi süperlig tecrübesi olan futbolcular lazim ben sahsen sergen gelirse cok yararli olur diye düsünüyorum cünkü oynadigi zaman maci cevirme gibi yetenekleri var insallah gelir diye düsünüyorum
|
nereye...gidiyorum...biliyomusunuz......istanbula......
laila.nın......patronuyla...görüşeceğim.. ...sivasa...şube...açalım...diye...nede..olsa...sergen...geliyor.. ...sıkıntı...çekmesin...garibim..... MARABA...TELEVOLE........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
OYNAR NİYE OYNAMASIN Kİ BURDA EL ÜSTÜNDE TUTULUR.
|
abi laila olmassa reina nın patronuyla bi görüş.. hatta bide hipodrom yaptıralım..yabancılık çekmesin sergenimiz :D :D
|
BURDA ATTAN ÇOK NE VAR VERİRİZ KAÇ TAME İSTERSE...
|
heee...ya..ben...düşünemedim......bizim....çilgıdıgın...çayırda....atta...koşturur.....köylüler....dövmezse...tabi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
[quote=tolga06]heee...ya..ben...düşünemedim......bizim....çilgıdıgın...çayırda....atta...koşturur.....köylüler....dövmezse...tabi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bana açıkçası inandırıcı gelmedi ama böyle bir haber varsa güzel aslında abi en azından ölüsü bile iş yapar sergenin ben yıllarca beşiktaşın maçlarına gitmiş bir adam olarak sergenin sivassporumuza en azından bir şeyler verebileceğini düşünüyorum bu sergen olayı güzel ama keşke olsa olmasada farketmez aslında beyler sergenler kolay gelmezler kaç sergen var piyasada sonuç olarak sergenin gleceğini zannetmiyorum ama gelirsede o her türlü sivassporda yedek kalmayacağı için her türlü iş yapacağını düşünüyorum SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYIRLIYSA OLSUN he
|
slm arkadaslar
ben buraya yazmisdim arkadaslar bir kere daha yaziyim bizim futbola doymus insanlara ihtiyacimiz yok sergen,yusuf gibi bunlar futbola doymus insanlar bizim gec kisilere ihtiyacimiz var mesela brezilyadan getirebelir b.b ankaraspor gibi cok kaliteli futbolcular lige buyuk damgalari var buyuk takimlarla basabas mucadele ediyorlar pes etmiyorlar biz pes eden bir takim istemiyoruz. saygilar |
SERGENIN GELMESI BIZIM ISIMIZE YARAMAZ..BIZE GENC, TECRUBELI FUTBOLCULAR LAZIM...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12. |