SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   YENİ TRANSFERLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7251)

serrrkan 26.07.2006 11:59

-->: YENİ TRANSFERLER

yaptıkları transferlerden dolayı büyük başkanımız Mecnun odyakmaz ve genel menajer Bülent uygunu kutluyorum yaptıkları transferler %90 genç yaş bu çok iyi kadromuz gençleşti bu da demekki kadromuzdaki futbolcular daha uzun yıllar sivassporumuza hizmet verecekler
REPUBLİC OF SİVASSPOR
NE MUTLU BEYPINARLIYIM DİYENE

talha58 29.07.2006 14:10

son bir yabancı hakkımızı da iyi bir oyuncudan yana kullanırsak takımın sorunu olmaz herhalde

Flavio 04.08.2006 09:37

Söylenen transfeler yetersiz geldi bana.Arkadaşlar bide yabancı transferinde Carvolho yu aldık başka bi isim aldık mı? bilgilendirseniz sevinirim.

aozdemir 04.08.2006 10:17

serdar transferini ynlış buluyorum. mutlaka orta sahaya ileriye dönük daha güçlü bir transfer yapılmalı. yoksa işimiz çok zor. çünkü bu seneki takımlar çok daha güçlü

cyberfanatik58 07.08.2006 23:37

Orta saha ve hücum bölgesine transfer şart. Gurbetçiler faydalı olabilir. Erman Özgür de yok ortalarda. Mustafa Sarp Ankaraspordan ayrılmıştı Erman la onu alsalardı. Birde Sivaslı gençlere şans verilmesi lazım. Altyapı dan bir futbolcu kazandırılamıyor.

yigido Atilla 07.08.2006 23:58

Bir transfer hakkimiz var onu da defansa kullanmakta yarar var hala kallanin yerini dolduramamis Hakkinin yaptigi hic affedilir yani yok tv de aksam kac kez gösterdiler yaptigi faulle kirmizi karti haketmis Kaptan olarak yapmamasi gerekir Hakkinin...mactan sonra hakkiya soruyor sipiker kirmizi kart dogrumu diye hakkinin verdigi cevapa sok oldum .. En güzel mesaji Musa kus verdi mactan sonra Biz attikta hakemmi golü vermedi diye tebrik ediyorum Gercekten Kaptanlik görevi böyle futbolculara yakisir

teknik 08.08.2006 07:35

BENCE TAKIMLARINDA UYUM SAĞLAYAMAYAN OYUNCULARINI BIRAKIYORLAR.ORALARDAN BİZE YARAYACAK OYUNCULAR BULABİLİRİZ.MESELA ERMAN ÖZGÜR,MUSTAFA SARP,GS DAN YALÇIN,FB GÜRHAN,OLCAN,KERİM,BJK DAN SERDAR ÖZKAN GİBİ.YABANCI HAKKIMIZI DA STOPERE KULLANIRSAK İYİOLUR SANIYORUM.

teknik 08.08.2006 07:54

AYRICA GENÇLERDEN SEDAT TA BİZE ÇOK FAYDALI OLUR.TAKIMDA FORMA ŞANSI BULAMADIĞI İÇİN AYRILMAK İSTİYOR VE GENÇLER 1 YILLIĞINA KİRALIK VEREBİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ.1 YILLIK KİRALIK TA OLSA OYNAMA ŞANSI İSTEYEN İÇİN İYİBİR TAKIMIZ.ORTA SAHAMIZA SÜRAT VE ÇABUKLUK KAZANDIRACAK BİR OYUNCU.

Nettin 08.08.2006 08:22

Sedat, Ali Cansun gençlerden ayrılıyor, Rencotto-yanlış yazmadıysam- ne oldu?

Bilmiyorum58 08.08.2006 08:35

[QUOTE=erdalsahin_58]İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ.[/QUOTE]

KATILIYORUM AYRICA YONETIM MADDI SIKINTI ICINDE BUNA SUKUR AMA CARVALHO REZALET BIR ADAM ABI BUNU BULENT UYGUN BULMAMISTIR KESIN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03.