![]() |
BİRDEN HAVALANDIK MI NE? BERABERE OLSUN BARİ.[size=6][/size]
|
[size=6][color=blue][b]yahu hayalde parayla deilya!!! neden olmasın hem??? sonucta maglup olamayacak takım yoktur... neden bizde yenmeyelim??? skor onemli deil maksat muhabbet olsun... ama tabii yenecegimize inanıyorum sonuc ne olursa olsun...[/b][/color][/size]
|
Böylesi hazırlık maçları gollü geçer;
SİVASSPOR:4 BJK;3 |
[quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]valla benim tek düsüncem insallah sivasspor alacak maci hemde tarihi bir farkla
SIVASSPOR : 4 besiktas : 0 :wink: :wink: ne yani simdi benim eski takimimdi sudu budu gardasim artik sivasliysan sivasspor var birakin artik besiktasi, feneri ,galatayi yada su bu takimi gercek yigido kimligini alsin artik bize yakisan budur artik Simdi bizler böyle davranirsak yeni gelen neslilerimizide etkileyecegiz onun icin tek yürek olalim :wink: :wink: Ha kimse alinmasin kusura bakmayin ama gercekler bunlar [/color][/size][/quote] [i][b]HELAL BE ABİ![/i][/b] |
[i][b]SiVassporumuz kendi saha be seyiricisi önünde kaybetmez.Bu arad ne o hem Sivassporlumyum hem Başaka Takımlıyım.Artık hepsini köküne kibriti çaktık.AnTi-BiZaNS!! :twisted:
Sivassporumuz:2 BJK:0[/i][/b] |
[quote=aynurkucukibis]BİRDEN HAVALANDIK MI NE? BERABERE OLSUN BARİ.[size=6][/size][/quote]
[i][b]Tabi Havalanırız.Biz 38 yıldır bu özlemle yaşadık.Artık 3 büyükler korksun bizden .Sivasspor GeliyoR!!-AnTi-BiZaNS![/i][/b] |
Sivasspor2
Besiktas1 |
SİVASSPOR:3
BEŞİKTAŞ :1 ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ YİĞİDOLAR SAHNEDE....RIZA HOCAYA SONSUZ SAYGILAR... |
[quote=ultraSivas_58]SİVASSPOR:3
BEŞİKTAŞ :1 ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ YİĞİDOLAR SAHNEDE....RIZA HOCAYA SONSUZ SAYGILAR...[/quote] [size=6][color=cyan][b]rıza hocaya saygılar 8) 8) 8) [/b][/color][/size] |
sivasspor aşkı ile beşiktaşı da bıraktık
sivasspor:2 beşiktaş:0 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |