![]() |
-->: SİVASSPOR TRANSFER PEŞİNDE
adem dursunun iş yapacağına canı yürekden inanıyorum.en azından milliyetcilik ruhu var adamda.
|
bence takviye gerek sahada açıkları gördük bence işe yarar traferler yapmalıyız
|
adem dursun alinmali cenk alinmali erhan bayraktar alinmali muhammed ali geri alinmali bide guzel bir golcu alinmali bu futbolcular bu takimda olsun super bir takim olur INSALLAH OLACAK
ALLAH BUYUKTUR AMA BU FUTBOLCULAR KESIN ALINSIN HAA BIDE VOLKAN DA OLSUN BU TAKIMDA |
[QUOTE=serhankaburcuk][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][I][B]Bence takıma transfer yapılması değil...Takımın kafa yapısının değiştirilmesi gerekiyor...Bülent UYGUN transferlerde biraz daha dikkatli olmalı...[/B][/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]Güzel bir tespit bülent uygun hocayla irtibatta olmalı hocanın direktifleriyle hareket etmeli[/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]Güzel bir tespit bülent uygun hocayla irtibatta olmalı hocanın direktifleriyle hareket etmeli[/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Eyvallah Mustafa abi... Bülent UYGUN bu kadar tepki çekmemek için transferlerde biraz daha teknik heyetin istediklerini göz önünde bulundurmalı...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
inşallah bir an önce gerçekleşirde bu transfer işi bu kötü gidişe dur deriz
|
inanmiyorum boyle transferler olacagina...
|
valla ne diyecemi bilemiyorum 5-6 tane alana kadar 3 tana alalim tama olsun gidelim afrikaya bakalim genc iyi kaliteli ucuz getirelim sn. cavcav tipi neden yapamiyalim dimi yoksa halimiz harap
|
nijeryali feliks i degnoyormusukkkkkk
|
Bakın arkadaşlar size bir transfer söyleyeyim sivasspor a yeter bu transderi geçen derek boateng artı onun yanına armine belefeldli ısaac boakye iyi oyuncu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:10. |