SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SERVET ÇETİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8059)

ferruh54 31.08.2006 02:12

-->: SERVET ÇETİN

merhaba arkadaşlar,servetin sivasa hayırlı olmasını diliyorum.yanlış anlaşılmasın ama servet sivasa bişey veremez,nedeni ise istanbul gecelerinde dolaşmaya alışmış bir topçu.kendini en kısa sürede toparlarsa ne ala,şunu unutmayın en ufak bi kötü durumda sivastada kalmayacaktır,bunu bi kenara not edin.dost acı söyler misali konuştum,lütfen yanlış anlaşılmasın.sivasspora sakaryadan selam olsun,galibiyeti hayırlı olsun ,herzaman destekliyoruz.

Fenerbahce00 31.08.2006 02:30

Servet kaliteli bir oyuncu, Sampiyonlar liginde oynadi, ligte cok mac yapti ve bir cok milli mac oynadi yani cokda tecrubeli. Kalla nin yerini doldurur bence. Hayirli olsun.

CÜSSKB-Aynur 31.08.2006 08:05

Düne kadar Fenerbahçenin ilk 11 inde oynamış, Milli takım tecrübesi olan, Sivasspora gelmeden önce Avrupa dan teklifler alan Çok kaliteli bir Futbolcuyuda eleştirenler oluyor.
Ntv.gece yarısı haberlerinde Servetle yapılan röportajda, Servet Sivasspor için büyük bir camia olduğunu elinden gelenin en iyisini vereceğini söyledi.
Kusur aramayı marifet sayanlara, Ronaldinho' da transfer edilse kusur bulunur.

Flavio 31.08.2006 08:33

Öncelikle yaptığımız 4 transfer hayırlı olsun.

@Servet Çetin: Defansımızın S.O.S verdiği bugünlerde Sivassporumuz bütçesi dahilinde gelebilecek en iyi isimdir bence.İyileştiği zaman istikrarlı bir performans yakalarsa Hakkı ile harika uyum sağlar inancıydım.Ypatığımız en iyi transfer diyebilirim,çok yararı olacak,göreceksiniz.

abircan 31.08.2006 08:51

Servet Çetin bence sivasımızın yaptığı petkoviçten sonraki en büyük tarnsferdir, hayırlı uğurlu olsun , katkısı olan herkese teşekkürler,

Besyo_cu 31.08.2006 09:11

Her futbolcunun farklı özellikleri vardır servet te hava toplarında cok üstün ikl mudahaleleri cok iyi bide suratlı olsa iyi top kesse türkiyede ne işi var dimi yani :) bu arada kimi arkadaşlar Shevcenko yuda tutabilecek türkiyede defans oyuncusu gösterinsene

Etem-Murat 31.08.2006 09:13

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]hayırlı uğurlu olsun servet gardaş inşallah sivasda ikinci baharını yaşarsın buda hem senin için hemde sivas için hayırlı olur hadi servet göster kendini[/COLOR][/I][/B]

yasin_58 31.08.2006 10:22

hocam dün yeni transferimiz servet çekin ntv deydi.. Dioki " çok acele oldu.. bana avrupadanda teklifler geldi ve ben fb de 3 yıllık sözleşmem olduğu için kabul etmedim.. ve gece saat 1-2 gibi sözleşmeyi fesh edip sivassporla anlaştım.. ama sivassporlu taraftarlar yalnış anlamasın ben sivasa kendi isteğimle geldim.. sivasa elimden geleni vereceğim diyor...

GrP_GARDAŞLAR 31.08.2006 12:00

servet bize çok puan kazandırır eğer kilolarından kurtulursa ama kilolarından kurtulamaz ve fenerdeki hatalarına devam ederse bize çok puan kaybettirir başarıya aç gelir inşallah öyledir.

FurkaN 31.08.2006 12:23

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlı olsun... Sivasspor'da iş yapar Fnerbahçe'yi kaldıramadı ama bizde defansı toparlar bu sayede herkes kendi yerinde oynayabilecek...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09.