SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8190)

muhendis58 11.09.2006 12:25

--->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

avrupa macından oynayarak gelecek olan fenerbahçeden sıkıntılı ve de kötü günleri geride bırakmak isteyen sivasspor 1 puan alabilir hatta 3 puanda olabilir ama yeterki hafta sonu taraftar takıma destek olsun ve maç başlar başlamaz show yapsın eğer bu takıma taraftar çekirdek yiyerek destek olursa fark olur ama tam destek verirse beraberlik ve 3 puan zor değil maçın tahmini

beraberlik halinde 1-1
galibiyet sivaspor : 2 fenerbahçe :1

Etem-Murat 11.09.2006 12:30

-->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]yeneriz merak etmeyin arkadaşlar niye bu kadar karamsarsınız sivas bu macı alır başka yolu yok bakıyomda gülüyorsunuz gülmeyin ben cok ama cok ciddiyim
SİVAS SPOR =3
FENERBAHCE =2[/COLOR][/I][/B]

yigido0058 11.09.2006 12:40

arkadaşlar neden karamsarlığa düşüyorsunuz ben anlamadım sivasspor sahaya çıkar aslanlar gibi futbolunu oynar yensede yenilsede bizim gönlümüzdeki şampiyondur sivasspor kötü gidişe bir de biz destek olmamakla katkı yaparsak kimse sivasspordan başarı beklemesin maç gününde stadı doldurmazsak elbet takım mali kriz yaşar iyi futbolcu alamaz desteğimizi hiç kesmemeliyiz sonuna kadar iyi günde kötü günde sivas için elele vermeliyiz ben fenerbahçe maçında stadta sesim kısılana kadar bağıracam sivas her şeyi hak ediyor allahın izniyle zafer yiğidoların olacak

alperen58060 11.09.2006 12:50

iyi defans yaparsak belki berabere biter diyecem ama kalecimiz akın vardar lamı????
inşallah fark yemeyizzz
sivasspor 0-3 fenerbahçe böyle biterse yatıp kalkıp şükredelimmm

bumerang 11.09.2006 13:36

BERABERLİĞE OYNARSAK FENERDEN FARK YERİZ, (MEMLEKETİM SİVAS SEVDALISI VE Bİ FENERBAHÇELİ OLARAK SÖYLÜYORUM) FENERİN DEFANSINDA SORUN VAR, ERKEN GOL BULAN BU MAÇTA ŞANSLI, SİVASIMIZ 90 DK. SADECE GOL YEMEMEK İÇİN DİRENİRSE FB-ANTALYA MAÇININ KOPYASI OLUR.
AYRICA FENER GOL YEDİĞİ VE YENİK DÜŞTÜĞÜ MAÇTA BOZULUYOR. HELEKİ BU TARAFTARIN TRİBÜNLERİ DOLDURACAĞI VE İYİ DESTEK GÖREN BİR SİVAS DEPLASMANI İSE FENERİN MAĞLUP OLMASI SÜRPRİZ OLMAZ.
HAAA BİDE UNUTMADAN SİVASTAKİ TARAFTARIMIZ YILLARDIR TRİBÜNDE NASIL TAKIM DESTEKLENECEĞİNİ ÖĞRENEMEDİ. HATA YAPAN KENDİ FUTBOLCUNA KÜFÜR ETMEYLE, ONA BUNA ANA AVRAT SÖVMEYLE TAKIM DESTEKLENMEZ.. YÖNETİM KÜLTÜRLÜ BİR TARAFTAR GRUBU OLUŞTURUP ONLARI DENETLEMELİ.. BİZ BUNU İSTANBULDA YAPACAĞIZ İNŞALLAH.
UNUTMAYIN Kİ, ÜLKELERİ MİLLETLER, KLÜPLERİ TARAFTAR YÜCELTİR..
SAYGILAR..

bulent58 11.09.2006 13:41

bence de yeniliriz ama fark yemeden yeniliriz 2-0

ata58 11.09.2006 14:11

SİVASSPOR: 1

Çok iyimsersin bende senin gibi düşünmek isterdim ancak gerçek daha farklı rakipleri bu hafta puan kaybeden fenerbahçenin buradan beraberlikle ayrılacağını düşünmek hayal kendi takımımızn durumunuda göz önüne alalım... 3 kırmızı kart kısacası durum vahim 1-1 lik bir sonuç çıkmaz bu maçtan defansın hali içler acısı işimiz gerçekten zor geçen yılki takım yoktur büyük maçlardan zor puan alırız.

Mekansız 11.09.2006 14:20

[CENTER][COLOR="Black"][B][I]Ne Olursa Olsun Gönül İsterki SivasSpor Maçı Kazansın....
Ama Kodro Belli...

Ben Skor Tahmininde Bulunmak İstemiyorum....

Hakkımzda En Hayırlısı Neyse O Olsun...[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

kongre 11.09.2006 14:37

FENERBAHCE:5 SİVASSPOR:0 OLUR BENCE 5 OLMASADA 4

Mekansız 11.09.2006 14:45

[QUOTE=kongre;151564]FENERBAHCE:5 SİVASSPOR:0 OLUR BENCE 5 OLMASADA 4[/QUOTE]

[CENTER][COLOR="SeaGreen"][B][I]Birader sende Çok Abartmışsın...

FenerBahçe Takımının Karşısındaki Mahalle Takımı Değilki!

Dediqim qibi En Hayırlısı Neyse O Olsun...[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08.