![]() |
--->: SONUNDA KÜKREDİ
inşallah herkesin aklı başına gelir. Yavaş yavaş tırmanışa geçeriz. Yoksa gidişat iyi değil. Tek galibiyetimiz yeni çıkan Antalya'ya karşı. Hala dört büyüklerle maç yapmadık. İnşallah düzeliriz.
|
-->: SONUNDA KÜKREDİ
HEPSİNE PEZCEDEN BAŞLAMAK ÜZERE HEPSİNE CEZA VERECEKSİN ONDAN SONRA YAPIYORLARMI BKALIM
|
--->: -->: --->: SONUNDA KÜKREDİ
[QUOTE=yigido_furkan;151722]ark. biz allahtan baskadan kımseden korkmayız fb felan sarmaz ne korkacaz burası sivas kardes kendi sahamızdada rakipten korkacaksak hıc maça gitmeyiz biz gecen senekı gibi mücadelemizi verelim yüregimizle oynayalım fb bizden korksun serkan kardes sen korkuyorsun sanırım biraz rakıpten[/QUOTE]
[B]furkan kardeş ben sivassporun korkusndan söz etmiyorum kart görüp sivası zor duruma düşüren insanlardan bahsediyorum[/B] |
kart gören futbolculari hepsi profesyonel futbolcular yapmamalari gerekirdi aldiklari paranin hakkini versinler vermedikleri gibi bide takima zarar veriyorlar
|
başkan kükremişte ortada bir şey yok
|
başkanımız sivasspor taraftarını hiç yere üzen futbolculara ceza vermesi lazım bunun önüne böyle geçer başkanımızın bu cezayı vericeginede inanıyorum başkanımızı kutluyorum ben böyle bir başkan görmedim her maça gidiyor maç sonrası yorumlarını izledim lig tv de ter akıyordu acaba kırmızı kart görenler okadar terledimi
|
SİVASSPOR ÇEVİK TAKIM,ÖYLEYSE OYUNCULARI DA ''ZEKİ'' DEMEKTİR.SPORCUNUN ''ZEKİ VE ÇEVİK'' OLANI SİVASTA YETİŞİR,ŞU ' 'ZEKA TESTİ''Nİ SİNDİREMEDİM. BİR BABA , OĞLUNU BAŞKASININ YANINDA AZARLARSA;YARA GEÇER,İZİ KALIR.
|
--->: SONUNDA KÜKREDİ
Bence doğru demiş. O hareketleri ancak akıllı olmayan adam yapar. Ama esas onları yaptıranları tespit etmek lazım. Bunlar komploların zincirleri gibi geliyor. Maçı Fenerbahçe kolay verebilmek için yapılmış senaryonun ilk perdesi. 2. perde pazar gecesi Sivas'ta, 3. perde devre arasında (sezon arasında) FBahçe kulübünde olmasın. ???
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:40. |