![]() |
--->: YARDIM KAMPANYASI
[B][CENTER]
Bendende [COLOR="Red"]100 EURO[/COLOR] insallah yapilan yardimlarla sivassporumuza yarari olacaktir. Eger su an yardimci olamayacaksak hicbir anlami yok zaten, eger basariyi yakalamak istiyorsak iste simdi zamani diye düsünüyorum takimimizin basarilariyla övünmek istiyorsak yada gelecek icin güclü bir sivasspor bekliyorsak herkes elini tasin altina koymasi gerektigi düsüncesindeyim. Evet sivasli gardaslar hadin bakalim simdi destek zamani sen vereceksinki sivassporda sizlere basari versin [COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR][/CENTER][/B] |
[CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO T_İ_T....................150 YTL AyhanBayrak.........100 €URO [/B] |
-->: YARDIM KAMPANYASI
[I][B]Ben de sivasspora destek kampanyasina 100 euro ile katiliyorum Yalniz Parayi nasil gönderecegimize dair bir örnek Überweisung schein bu siteye konsun ki yanlislik olmasin ona bakip yazalim . Almanyadan Gönderen kisiler zorluk cekmesin ......
NOT= Kombine destek kampanyasina 2 .Kombine ile katildim yanlis bir yazi yüzünden vakif bank 45 gün sonra Kombine parasini dernegin hesap numarasina gecirmis bir daha öyle yanlislik olmasini istemiyorum.... [/B][/I] |
[B][I]yigido Atilla ya bu örnek Davranışından dolayı Teşekkür ediyoruz. belirtmiş oldugu gibi Kombine kampanyasındada yardımlarını esirgememişti.[/I][/B]
|
[CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO T_İ_T....................150 YTL AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO [/B] |
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
ne güzel[QUOTE=serhankaburcuk;152386][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu kampanyaya desteğin çığ gibi olacağını düşünüyorum...Bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan bu işin takipçisi olacağız...Bu kampanyayı başlatan [url]www.sivasspor.com[/url] ailesine teşekkür ederiz...
Bu işin İstanbuldaki takipçisi olacak olan [COLOR="Red"]İstanbul Taraftarlar Derneğine[/COLOR] Ve Sivasta bu işi takip edecek olan [COLOR="red"]1967 Sivasspor Genç Taraftar Derneği[/COLOR] yöneticilerine ve üyelerine şimdiden başrılar diliyoruz... HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [I][B]NOT= Böyle güzel yazilar görmek istiyoruz 1967 Sivassporgenc taraftarlar dernegi & istanbul genctaraftarlar dernegi iksininin de amaci ayni sadece Sivasli genc taraftarlari ayni cati altinda toplamak ve takima taraftar kazandirmak ve stadta Sivassporumuzu desteklemek icin oradalar ikisini birbirinden hic ayirt etmiyorum . Bazi yazilar okuyorum sanki iki dernegi bir birine düsürmek icin ugrasanlar var bu kisilere müsade etmeyin ve birbirinizi güzel sözlerle motive edin cünkü iki dernegimizinde hedefi sadece sivassporumuzu desteklemek icin oradalar baska ne amaclari olabilirki.. iki dernegi de cok seviyorum hedef belli takima Bilincli traftar kazandirmak icin cahil taraftar takima faydasindan cok zarari vardir [/B][/I] |
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=CAGLAYAN;152548][B][I]yigido Atilla ya bu örnek Davranışından dolayı Teşekkür ediyoruz. belirtmiş oldugu gibi Kombine kampanyasındada yardımlarını esirgememişti.[/I][/B][/QUOTE]
[I][B]Mehmet kardes süperligin de bir bedeli var basari kendiliginden gelmiyor biz o süperligde kalmak istiyorsak iyi transferler yapmak istiyorsak mecburen Büyük Baskanimizi bir sivasli olarak yalniz birakmamaliyiz her sivasli elinden geldigi kadar sivassporumuzu desteklemeli bu sadece sivasspora degil ayni zamanda sivas sehrimizede katkimiz olur sivassporun süperligde kaldigi müddetce bundan sivashalki da faydalanacaktir her bir süper lig macinda diger illerden gelen rakip taraftar ihtiyaclarini sivasta karsiliyacaktir örnegin lokantasi dükkanlari magzalari simitcisi su an aklima gelenleri yazdim bundan hepsi nasiplerini alacaklardir insallah cok kardesimiz bu kampanyaya katilir[/B][/I] |
[B][I]DEĞERLİ ARKADAŞLAR BURDA MEBLAĞ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR HERKES DİLEDİĞİ MİKTARDA BÜTCESİNE GÖRE YARDIM YAPABİLİR. 5 YTL den 100 000 YTL´ye KADAR :)
HAYDİ SİVASLILARIM SİVASSPORUMUZ İÇİN YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYELİM BU TAKIM HEPİMİZİN İYİ GÜNÜNDE GURUR DUYUP KÖTÜ GÜNÜNDE SIRT ÇEVİRMEYELİM . [/I][/B] |
--->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=yigido Atilla;152556]ne güzel
[I][B]NOT= Böyle güzel yazilar görmek istiyoruz 1967 Sivassporgenc taraftarlar dernegi & istanbul genctaraftarlar dernegi iksininin de amaci ayni sadece Sivasli genc taraftarlari ayni cati altinda toplamak ve takima taraftar kazandirmak ve stadta Sivassporumuzu desteklemek icin oradalar ikisini birbirinden hic ayirt etmiyorum . Bazi yazilar okuyorum sanki iki dernegi bir birine düsürmek icin ugrasanlar var bu kisilere müsade etmeyin ve birbirinizi güzel sözlerle motive edin cünkü iki dernegimizinde hedefi sadece sivassporumuzu desteklemek icin oradalar baska ne amaclari olabilirki.. iki dernegi de cok seviyorum hedef belli takima Bilincli traftar kazandirmak icin cahil taraftar takima faydasindan cok zarari vardir [/B][/I][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] EYVALLAH ABİ....Bizim yani 2 dost derneğin arasını hiçbir kuvvet bozamaz...Biz bu yola başkoyduk ve bu yolda İstanbuldaki kardeşlerimizle beraber kolkola el ele yürüyerek devam edeceğiz...Aramızda hiçbir bozukluk yok...Aksine iki dernek arasında devamlı ve organizeli bir çalışma var...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
Ben 10 YTL vermek istiyorum.
Hesap açıldığında bu hesaba yatırırım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |