![]() |
--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
[QUOTE=superglam;152924][B][I][COLOR="Navy"]Yürekten helal olsun sana... maçı seyrettim ve her türlü istatiksel olarak öndeydi, galibiyeti kaçırdığımıza inanıyorum şimdi; ama özür dilemek istiyorum çünki fener farklı galip gelir diye tahminimde yazmıştım. ilk defa mağlup olacağını düşünmüştüm. birazda konyaspor maçından sonra stemkardım. özür diliyorum 11 altın aslandan. Allah onların gücüne güç katsın. Sanmıyorum artık ligden düşeceğine... Gururluyum yiğidolarımla..
En Büyük Sivasspor..[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Seni canı gönülden kutluyorum. Gerektiğinde özür dilemesinide biliyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa. |
-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
[HTML][/HTML][B][I][COLOR="DarkRed"]güzel bi beraberlik oldu tebriklerr[/COLOR][/I][/B]
|
takımı can-ı gönülden kutluyorum. ben de kızgınlıkla bi yorumda "düşeriz" demiştim. ben de özür diliyorum ve bu bana ders oldu. artık iyi günde kötü günde hep destek tam destek..
|
[B][I]cokguzel bi mac cıkardık tebrik ederim takımımızı [/I][/B]
|
[B]Öncelikle takımımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum.
Maç gerçekten çok güzeldi. Çok ortada geçti. Adeta gitti geldi. Kazanabilirdik te kaybedebilirlik te. Netice itibariyle Fenerbahçe'den alınan 1 puan çok sevindirici. Geçen hafta görmüş olduğumuz kartlar dolaysıyla yapılan olumsuz eleştiriler boşa çıktı. Ve 3 tane AS oyuncumuzun olmaması takımımızı zerre kadar olumsuz etkilememiş adeta kamçılamıştı. Cezalı olan oyuncularımızın yerine oynayan oyuncular formanın hakkını verdiler. Yüreklerini sahaya koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbirzaman karamsarlığa kapılmamak gerek. Kadromuz diğer süperlig takımlarının çoğundan üstün bir kadro. Biraz sabretmeliyiz. Ayrıca Karol Pecze ile ilginç bir bilgi mevcut. Şuana kadar çalıştırdığı tüm takımlar lige çok kötü başlamış daha sonradan fırtına gibi esmiştir. Sanırım Pecze bu geleneğini Sivasspor'da da devam ettirecek. Maçı izlemeye gelen ve gönülden destekleyen tüm yiğidolara teşekkürler, takımımızı yalnız bırakmadılar. Ancak hala geriye düştüğümüz anlarda desteği bırakıyorlar. Ne olursa olsun maç boyunca takımı var gücümüzle desteklemeliyiz. Son olarak süperligde çok işler başaracağına inandığımız takımımıza maddi yönden destek vermek için [url]www.sivasspor.com[/url] tarafından başlatılan yardım kampayasına gereken ilgiyi göstermenizi ümit ediyoruz. Tebrikler Sivas, Tebrikler yiğidolar. [/B] |
Demekki adam gibi oynanırsa bişeyler oluyor bu maçın berabere kalması bizim açımızdan büyük avantaj
o kadar eksikliğe ramen yinede bişyler oluyormuş bakın hakkı yok pet koviç yok ve şu an hatırlayamadığım bazı ilk 11 de oynayan oyuncyularımız yok yinede fenerden 1 puan aldık kutluyorum sivasspor takımınıhepsininde yüreğine salık ayaklarına salık [QUOTE=Güner][B]Öncelikle takımımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Maç gerçekten çok güzeldi. Çok ortada geçti. Adeta gitti geldi. Kazanabilirdik te kaybedebilirlik te. Netice itibariyle Fenerbahçe'den alınan 1 puan çok sevindirici. Geçen hafta görmüş olduğumuz kartlar dolaysıyla yapılan olumsuz eleştiriler boşa çıktı. Ve 3 tane AS oyuncumuzun olmaması takımımızı zerre kadar olumsuz etkilememiş adeta kamçılamıştı. Cezalı olan oyuncularımızın yerine oynayan oyuncular formanın hakkını verdiler. Yüreklerini sahaya koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbirzaman karamsarlığa kapılmamak gerek. Kadromuz diğer süperlig takımlarının çoğundan üstün bir kadro. Biraz sabretmeliyiz. Ayrıca Karol Pecze ile ilginç bir bilgi mevcut. Şuana kadar çalıştırdığı tüm takımlar lige çok kötü başlamış daha sonradan fırtına gibi esmiştir. Sanırım Pecze bu geleneğini Sivasspor'da da devam ettirecek. Maçı izlemeye gelen ve gönülden destekleyen tüm yiğidolara teşekkürler, takımımızı yalnız bırakmadılar. Ancak hala geriye düştüğümüz anlarda desteği bırakıyorlar. Ne olursa olsun maç boyunca takımı var gücümüzle desteklemeliyiz. Son olarak süperligde çok işler başaracağına inandığımız takımımıza maddi yönden destek vermek için [url]www.sivasspor.com[/url] tarafından başlatılan yardım kampayasına gereken ilgiyi göstermenizi ümit ediyoruz. Tebrikler Sivas, Tebrikler yiğidolar. [/B][/QUOTE] |
FENERBAHÇE OYUNCULARIYLA, TARAFTARIYLA, MADDDİ İMKANLARIYLA, TESİSLERİYLE VB. İMKANLARIYLA BIRAK SİVAS SPORU TÜRKİYE SÜPER LİGINDEKİ HİÇ BİR TAKIMLA KIYASLANMAYACAK AVANTAJLARA SAHİP BİR TAKIM OLDUĞU HERKESCE BİLİNEN BİR GERCEKTİR.
LISI ÜÇ AS OYUNCUSUNDAN YOKSUN OLMASIDA DÜŞÜNÜLDÜGÜNDE FB.NİN TARİHİ BİR FARK BEKLENTİSİ VARDI. AMA SİVAS SPOR VE SİVASLILARIN ORTAYA KOYMUŞ OLDUGU RUH VE ÖZVERİ GALİP GELMİŞTİR. TEBRİKLER SİVAS SPOR, TEKNİK HEYET, YÖNETİLER VE ASIL BAŞARININ SAHİBİ SİVAS'LILAR OLARAK BİZDE MADDİ VE MANEVİ DESTEGİMİZLE HAK ETTİĞİN YERE TAŞIYACAGIZ. SİZLERİNDE ÖZVERİLERİYLE BU GURURU HER ZAMAN YAŞAYACAGIZ. |
helal olsun yıgıdolar yıne aslanlar gıbımucadele ettınız
|
-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Hele icimde bir his vardi :D Bu takima sonsuz güveniyorum bir kez daha gösterdiler gercek güclerini insallah bundan sonra böyle devam ederler.Tüm takim cok iyi savasti.Servetde masallah duvar gibiydi.Tüm takimi maca giden seyirciyi tebrik ve tesekkür ederim.Artik tek yumruk olma zamani geldi
|
SIVASPORUMA SUPER OYNADI,EGER HER MACTA BOYLE OYNASAK KIMSE TUTAMAZ BIZI.AMA MACTA EN COK ZORUMA GIDEN BIR ARA FB`LI TARAFTARLARIN SESININ DAHA COK CIKMASI,BIZIM TARAFTARLAR UZUN SURE SUSTU,MACIN BITIMINE DOGRU HELAL OLSUN COSTUKCA COSTU.SIVASSPORUMU YUREKTEN KUTLUYORUM,HAFTAYA BURSASPOR MACINDA BU OYUNLA OYNAYIP YUKSELISE GECMEYI UMUYORUM.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:27. |