SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   NORDİN FORMAYI KAPTI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8364)

superglam 22.09.2006 18:43

--->: NORDİN FORMAYI KAPTI

[QUOTE=gakgo58;154035][B]haklısın gardas.. Bu yorum benim de çok garibime gitti. Tribünlere göre futbolcu oynatacaksa hoca vay halimize ;

Bunun peczenin çok iyi türkçe bilmemesinden yada bir yanlış yorumlamadan kaynaklanmış olmasını diliyorum[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Navy"]Futbol seyirci için oynanır tabiki. dünyanın hiçbir yerinde seyircisiz oynanmaz. yani seyircinin destekliyor ve de hocanın oynatıyor olmasında hiçbir mahsur yok gayet güzel destekliyorum.. Ayrıca mevkisinde gerekeni yapıyormuş demekki...

Hayırlı olsun.. seyircisiz olmasın..![/COLOR][/I][/B]

Bilmiyorum5 22.09.2006 21:12

BENCE SİVASSPOR TARİHİNİN İN DÖNÜM NOKTASIDIR SİVASSPORUMUZA TARIHINDE ILK KEZ SAMPIYONLAR LIGI ,UEFA,LA LIGA,PREMIER LIG, HOLLLANDA LIGI,YUNANLIGI GIBI AVRUPANIN ONEMLI LIGLERINDE OYNAMIS BIR OYUNCU GELDI INSALLAH HEP BOYLE IYI OYNAR

ertugrulss 22.09.2006 22:58

-->: NORDİN FORMAYI KAPTI

BU ADAM ÇOK İŞ YAPACAK ÇOOOOOK :) HERKES İZLESİN ONU !! BURSA MAÇIYLA BAŞLAYACAK İNŞALLAH ONA GÜVENİYORUM!! ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN'' :)

HakkıTİMUÇİN 23.09.2006 11:47

[QUOTE=superglam;154135][B][I][COLOR="Navy"]Futbol seyirci için oynanır tabiki. dünyanın hiçbir yerinde seyircisiz oynanmaz. yani seyircinin destekliyor ve de hocanın oynatıyor olmasında hiçbir mahsur yok gayet güzel destekliyorum.. Ayrıca mevkisinde gerekeni yapıyormuş demekki...

Hayırlı olsun.. seyircisiz olmasın..![/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[B]O zaman her maçtan önce stada gelen seyirciler arasında anket yapılsın. En fazla oyu olan futbolcular ilk 11 de başlasın :) :confused: [/B]

Abdullah DuMaN 23.09.2006 11:55

ÇOK İYİ TOPÇU ALANYA MAÇINDA GÖRDÜK TEK KÖTÜ TARAFI BOYU KISA SERVETİN YARISI GİBİ AMA İYİ SIÇRIYOR KAFA TOPUNA YİNEDE ÇIKIYOR

58cinki58 23.09.2006 12:45

Böle tecrübeli isimleri takım olarak iyi değerlendirmemiz gerekiyo

PRoFeSSioNaL 23.09.2006 12:58

nordini kutluyorum arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun

Sivas_SporLu58 23.09.2006 14:28

Ben Sivas'ta iyi İşler Yapacağına İnanıyorum Futbolcu'nun Alanya MAcındaki Perfonmansı Cok Güzeldi Kendisine Başarlılar Diliyorum Hayırlısı Olsun :)

yerliturkuaz 23.09.2006 14:45

Alanya maçını izleme fırsatımız olmadı ama söylenenlere göre nordin iyi oynamış. Gerçi karşısındaki defans ikinci lig ekibiydi ama. Bakalım Bursaspor maçında nordin nasıl bir performans sergileyecek ve fornayı alıp almdaığını kendisi gösterecek.

MC-T_A_E_Z-DJ 23.09.2006 17:53

beyler bu wooter hollanda milli takım kadrosunda varmış diyolar doğru mu ki?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22.