SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   BURSA DA DESTAN..!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8405)

koyu58 24.09.2006 17:36

--->: -->: BURSA DA DESTAN..!!

[QUOTE=huseyin_3458;154521]İŞTE BÖYLE, HER ZAMAN BÖYLE OYY AMMANNNN AMMAANNN........1-3 BURSA ŞEFTALİSİDE NE GÜZELMİŞ BEEE YİĞDOLARRRRRRRRR[/QUOTE]

evet bide kendikerine timsah diyolar tam süzme şeftali bunlar:D :D :D :D :D

TracyMcGrady58 24.09.2006 18:21

-->: BURSA DA DESTAN..!!

Sivasspor leyley Sivasspor leyley hep beraber el ele hep beraber el ele.Bu bizim icin cok önemli bir galibiyet heleki mactan olan olaylardan sonra

koyu58 24.09.2006 18:23

--->: BURSA DA DESTAN..!!

Timsah`a yiğitlik sökmez

Genel Sekreter Murat Yanıklar, kupada tur atlayarak Antalya`daki talihsiz yenilgiyi unutturduklarını ifade ederek, "Sivasspor maçından da 3 puanla ayrılıp taraftarımızın gönlünü almayı istiyoruz" dedi. Yönetici Turgay Dursun da, "Sivasspor engelini kayıpsız geçip, ligdeki konumuzuzu korumayı arzuluyoruz" diye konuştu.

bursa gazete haberi espiri yapmayıda biliyomuş arkadaşlar:D :D :D

PRoFeSSioNaL 24.09.2006 18:57

bursaya geçmiş sivasspora hayırlı uğurlu olosun
kutluyorum tüm takımı

yigido_furkan 24.09.2006 19:10

inandıktan sonra herseyi basarılıyo ark. bu maçı yendik takımın güveni yerine geldi hafta ankara maçınıda alırsak cok iyi olur inş. alacaz o maçıda

Flavio 24.09.2006 19:13

Helal olsun size çocuklar.Devamını bekliyoruz.

GuNaY 24.09.2006 19:19

[B]Takım iyi oynadı net bir sonuç aldı, özlemiştik bu kadar net bir galibiyeti ayaklarına sağlık,

Maçtan sonra Bursa'ya giden İst. Sivasspor Taraftar Dern. ile telefonda görüştüm Yalova'da takımla birlikte iftar yapıyorlardı ve çok güzel bir ortam olduğunu söylediler...

Takıma ve taraftarlara teşekkür ederim...[/B]

serhankaburcuk 24.09.2006 19:38

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor camiasının gerçekten ihtiyacı olan bir galibiyetti...3 puanı aldık çok mutluyuz...Ben zaten bu maçı kazanacağımızı biliyordum...İnşallah bu havayla haftaya oynayacağımız Ankara maçındanda galip ayrılırız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ÜNİ_67_BAŞKAN 24.09.2006 19:46

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR;154510][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TURKCELL SUPER LİGİN 7. HAFTASINDA DEPLASMANDA BURSA SPOR U MUSAKUŞ..BALİLİ VE WOOTEER IN ATTIGI GOLLERLE 3-1 MAGLUP ETTİK....

BU GALİBİYET TÜM YİĞİDOLARA ARMAĞAN OLSUNNNNNN.....

TEŞEKKÜRLERR COCUKLAR.....[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]

helal olsun takıma ayaklarına saglıkkkk.....ÜNİ_67_BAŞKAN

1967DERNEK_BASKANI 24.09.2006 19:59

[B]İşte özlediğimiz Sivasspor...Biz Zaten Sivassporun bu tür galibiyetlerine öteden beri alışkınız..Sezonun 7.haftasında olmamıza rağmen Bursaspora böyle bir futbol oynayacağının sinyalini takımımız Fenerbahçe maçında vermişti..Ben hep şunu söylüyordum o maçtan sonra takımımız iyi bir çıkış için adımı attı Haftaiçi oynanan Alanyaspor galibiyeti ile beraber Bursaspor maçından galip döneceğimizi düşünüyordum ve de öyle oldu...Bu havayla çok daha başarılı olacağız...Önümüzdeki hafta Ankaraspor takımının 4 Eylül stadından eliboş döneceğinden hiç şüphem yok....Bu arada Bursaya taraftar götüren takımın yalnız bırakmayan İstanbul Taraftarlar Derneğine öncelikle Başkanı Mustafa SÖNMEZ olmak üzere tüm taraftarlarımıza ve İstanbul Taraftarlar Derneği Yönetim kurulu üyerimize teşekkür ederiz...İyiki varsınız....İKİ DERNEK TEK YÜREK...Saygılarımla...[/B]
[B]
[COLOR="Red"]Yalçın KORKMAZGİL
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26.