![]() |
-->: En büyük Sivasspor başka büyük yok
Aynı duyguları paylaşıyoruz şu güzel Ramazının ilk gününde gerçekten çok güzel bir galibiyet
|
--->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..
OZELLIKLE HARUN SERVET BALILI NORDIN COK IYI OYNADI KUTLUYORUM INSAALLAH BU BIZIM ICIN CIKIS OLUCAK HADI SIVAS OZUNE DON ARTIK GECENLERDE BIR YAZIMDA BU OYUNCULARIN KALITELERINI YAZMISTIM ISTE BAHSETTIGIM BUYDU
|
Cimler Agladi be 3-1
Cok sükür rahat bir nefes aldik ve yavas yavas yukariya tirmaniyoruz ..Haftaya Sira Ankara BB. onlarda nasibini alacaklar ..
|
-->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..
RAMAZAN AYI BİZE BU SEFER İYİ GELDİ SERİ GALİBİYETLER LAZIM BİR AN EVVEL YUKARILARA CIKALIM HEP BÖYLE SEVİNELİM
|
OYUNUN DÜZELMESİ BUNCA EKSİKLE BU MÜCADELE NORDIN VE CARVALLO NUN MUSA İLE BALİLİNİN HARUNUN VE HEPSİNİN BİZİ YANILTMAMASI HARİKA .ALLAHIM SANA ŞÜKÜR RAMAZANIN BU İLK GÜNÜ DAHA NE İSTERİZ.
|
-->: Cimler Agladi be 3-1
[QUOTE=yigido Atilla;154557]Cok sükür rahat bir nefes aldik ve yavas yavas yukariya tirmaniyoruz ..Haftaya Sira Ankara BB. onlarda nasibini alacaklar ..[/QUOTE]
NOT = benim yeni actigim konuyu niye degistiriyorsun arkadasim Benim actigim konu Cimler agladi be zaten fazla yazacak konu yok birde yazilan konu degistiriliyor anlam veremiyorum |
herşey daha iyi olacak arkadaslar güzel günler gelecek
|
Ramazan bayramini mübarek ayin ilk gününden yasattilar bize, Allah razi olsun :-)
|
helalın var be yiğido şu spor yorumcularına gereken cvb verdin daha bi şey tanımam
|
işte gerçek sivasspor bu arkadaşlar daha iyi olacağız bu arada hoşgeldin wooter sivasspor sen bizim herleyimizsin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |